Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Lifestyle 19 jul 2020
Leestijd: 3 minuten

5 x snelle en simpele kapsels voor als je ‘s ochtends geen tijd hebt

De wekker gaat (veel te vroeg) en het enige waar je brein nog aan kan denken is verder slapen. Helaas zijn de kids ook al wakker en dus begint de ochtendvroegte. Je moet de kinderen eten geven, aankleden en naar school brengen en o ja, ook nog jezelf toonbaar maken. Geen paniek, wij hebben de makkelijkste kapsels verzameld.

Niet iedereen heeft tijd om elke ochtend een half uur voor de spiegel te staan om de perfecte krullen te creëren. Diamonds are made under pressure en dat bewijzen deze simpele kapsels wel.

Simpele kapsels

Verslaap je je ook elke ochtend omdat je een stiekeme affaire hebt met de snooze-knop op je telefoon? Of heb je ‘s ochtends gewoonweg geen tijd om je haar te doen omdat je de kinderen klaar moet maken voor school? Geen enkel probleem. Je bent lang niet de enige die tijd tekort komt om haar haren te stylen. Kijk snel mee naar een paar van onze favoriete super snelle en super makkelijke kapsels.

1. Verberg het

Wie haast heeft, moet slim zijn. De snelste en makkelijkste manier om een goed kapsel te faken is dus door het gewoon te verbergen. Verstop het onder een leuk sjaaltje zoals deze of draag een beret, pet of hoedje op je hoofd. Het kost je geen tijd en niemand die door heeft dat er een woest vogelnestje onder het hoofddeksel verscholen zit.

2. De super strakke staart

Dit lijkt misschien op een super fancy  kapsel, maar schijn bedriegt. Dit is wat je doet: je kamt al je haren strak naar achteren en maakt een hoge staart. Alle losse plukjes, pluisjes en krulletjes bedek je onder een hele dikke laag haarlak. Ta-daa, je haar zit strak naar achteren en niemand die doorheeft dat je er nog geen vijf minuten aan hebt besteed.

3. De simpele knot

We hebben nog een manier waarop je dat leuke sjaaltje in kan zetten. Iedereen kan een hele simpele, warrige knot maken. Vaak zijn het de babyhaartjes die een stijltang en wat aandacht nodig hebben. Heb je geen tijd of zin om die irritante haartjes te temmen? Gebruik dan je sjaaltje door die om je hoofd te wikkelen. Op die manier zie je je haren dus nog wel, maar heb je geen omkijken naar vervelende plukjes.

4. Nog meer hoofddeksels

In de categorie ‘verbergen’ kan je natuurlijk ook gewoon een hoedje dragen. Op die manier hoef je al helemaal niet aan je haren te zitten ‘s ochtends. Iedereen denkt dat jij gewoon die hippe moeder bent die een vissershoedje  draagt. Little do they know wat er onder dat hoedje zit.

5. Pak al je statement accessoires

Als je het allemaal niet meer weet en je nu meteen de deur uit moet, pak dan alle statement haaraccessoires die je kan vinden. Zet één of twee zijkanten (dat ligt aan hoe je haar eraan toe is) vast met mooie haarclipjes en het zit meteen goed. Gekke onhandelbare plukjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en jij gaat vandaag als Parisienne door het leven. Win-winsituatie als je het ons vraagt.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme