Yara Mens
Yara Mens Gezondheid 14 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Hoe dan?! Deze single moeder viel bijna 30 kilo af zonder dieet of sportschool

Als we wat kilo’s kwijt willen komt er gelijk een horrorbeeld voor onze ogen waarin we elke dag zwetend in die veel te drukke sportschool staan (wanneer hebben we daar überhaupt tijd voor?) en moeten leven op een blaadje sla. Gelukkig laat deze jonge moeder ons zien dat het ook anders kan.

Honderd kilo

Tiffany is single, en moeder van twee kinderen. Toen ze rond de 100 kilo woog was ze het zat om zich steeds zo unhappy in haar eigen lijf te voelen. Ze gooide het roer om, maar niet zo drastisch als je zou verwachten. Ze besloot alleen te stoppen met ongezond eten (geen frisdrank of candybars meer), thuis workouts te gaan doen en geen zuivel of gluten meer te nemen.

LEES OOK: 12 x gezonde snacks die hartstikke zomerproof zijn

Steeds fitter

Al snel zat ze daardoor veel lekkerder in haar vel, en had ze geen last meer van gekke vreetbuien. Ook gingen de work-out sessies thuis steeds beter. ‘Ik moest eerst veel pauzes houden, maar daarna begon ik me steeds fitter te voelen.’

LEES OOK: Sporten in je eentje saai? Doe deze work-outs thuis met je partner

Op haar Instagram @myadventuretofit hield ze haar afvalproces bij. Volgens Tiffany lijken diëten waarin je jezelf uithongert of dieetpillen misschien de makkelijkste weg om snel gewicht te verliezen, maar los je daar uiteindelijk niks mee op. ‘Gezonder eten en bewegen is de oplossing,’ zegt ze.

‘Daarmee los je het ‘echte’ probleem op, en heb je minder kans om weer terug te vallen naar je oude gewicht.’ Tiffany weegt nu bijna 30 kilo minder, en inspireert anderen om ook op een gezonde manier kilo’s kwijt te raken. En wow! Wat een verandering.

Onderzoek: een heet bad is bijna net zo goed als een half uur sporten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Independent.co.uk

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hoe dan?! Deze single moeder viel bijna 30 kilo af zonder dieet of sportschool
Sluiten