Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 31 mei 2017

Single vader doet het haar van zijn dochter en is een ware internethit

Na het zien van de creaties van Philippe Morgese (34) gaat de gedachte dat mannen de haren van hun dochters niet kunnen doen niet meer op. Philippe, single vader van dochter Emma begon de Daddy Daughter Hair Factory en leert nu andere vaders hoe je te gekke creaties maakt in de haren van hun dochter. Hij maakt er filmpjes van en die zijn een ware internethit.

Philippe wist lange tijd niet wat hij met het haar van zijn dochter aanmoest en besloot YouTube af te struinen naar tutorials die uitleggen hoe je staarten maakt en moet vlechten. Philippe bleek echter een waar natuurtalent en liet het niet bij de meest simpele creaties. Intussen is hij beter dan menig kapper en draait hij zijn hand niet om voor een ingewikkeld kapsel.

Workshops

Omdat Emma veel complimenten krijgt over haar haren en omdat Philippe zijn kennis graag wil overbrengen aan andere struggelende vaders maakt hij filmpjes waarin hij uitlegt hoe hij te werk gaat. Alsof dat niet genoeg is, organiseert de beste man ook workshops die keer na keer vol zitten met leergierige vaders.

Quality time

Volgens Philippe is de band met zijn dochter alleen maar beter geworden sinds hij haar haren doet. ‘Als ik ermee bezig ben hebben we tijd samen en kletsen we bijvoorbeeld over de dag.’

Het filmpje waarin hij Emma’s haar vlecht gaat nu als een razende het internet over, en is te lief voor woorden. Bekijk ‘m hier:

Makkelijk en fantastisch: 9 x één-minuut kapsels waar je de show mee steelt (en tijd bespaart)

YouTube

Reageer op artikel:
Single vader doet het haar van zijn dochter en is een ware internethit
Sluiten