Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 13 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Single vader stopt hartverwarmende briefjes in lunchtrommel van zijn dochtertje

Je bent alleenstaande vader en je wilt niets liever dan dat je dochter zich geliefd voelt. Hoe pak je dit dan aan? Australische vader Michael Ray besluit elke dag een zelfgeschreven briefje in de lunchtrommel van zijn dochtertje te doen.

Michael voedt al drie jaar zijn 5 jarige dochtertje Charlie alleen op. Hij begon met de briefjes om in contact te blijven met zijn dochtertje. Om te laten zien dat hij er altijd voor haar is en haar denkt. Met behulp van de briefjes oefent Charlie ook haar leesvaardigheid. Michael zegt hierover tegen Babble: “Charlie vond lezen al meteen leuk. Het verbaast me nog steeds hoe snel en enthousiast ze het lezen oppakt. Met de briefjes wil ik ervoor zorgen dat ze dit plezier vasthoudt.”

Boodschap

Hoewel hij de briefjes maakt om Charlie te laten oefenen, zit er ook een mooie boodschap achter. Michael zegt hierover: “Ik wil dat Charlie zich beseft hoeveel ik van haar houd. Ik wil haar leren hoe belangrijk het is om aardig, moedig, behulpzaam en nieuwsgierig te zijn.” Hij wil met zijn daden ook een goed voorbeeld geven aan zijn dochter. “Ik hoop dat ze hiermee ook ziet hoe haar toekomstige partner haar later hoort te behandelen.”

Charlie is er zo blij mee, dat ze nu ook zelf dit soort lieve en grappige briefjes schrijft. Michael: “Ze verstopt briefjes voor me in de koelkast, zodat ik ze vind wanneer ze op school is. Ze schrijft ze nu ook voor haar oma. “

Nog zo’n mooi verhaal: deze single vader vlecht zijn dochters haar in verschillende haarstijlen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Babble

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Single vader stopt hartverwarmende briefjes in lunchtrommel van zijn dochtertje
Sluiten