Eva ten Wolde
Eva ten Wolde Kids 16 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh nee, geen bezoek van de Sint dit jaar? Sint op je Beeldscherm maakt het tóch nog mogelijk

Het Sinterklaasfeest zal dit jaar anders zijn dan normaal, want door de huidige omstandigheden moeten we afstand houden. De intocht werd afgeblazen, maar de Sint wil toch nog graag zijn vriendelijke gezicht laten zien aan jong en oud. Hij heeft hier een creatieve oplossing voor bedacht: Sint op je Beeldscherm!

De goedheiligman is een dagje ouder dan vandaag, maar hij is nooit te oud om te leren. Hij heeft speciaal voor jullie een spoedcursus Zoomen en Skypen gevolgd. De Sint kan op deze manier evengoed een gezellig praatje met je maken, maar wél corona-proof.

Pakjesavond met de Sint op je Beeldscherm

De Sint gunt iedereen een heerlijk avondje, dus er zijn verschillende opties. Wil je een persoonlijke boodschap ontvangen of een quiz met Sinterklaas als quizmaster? Het kan allemaal op afstand vanuit jouw eigen huiskamer, kantoor of klaslokaal.

Skypen of Zoomen

Wil je de goedheiligman live spreken en zien via Zoom of Skype? Dat kan! Hij zal zich door zijn Pieten op de hoogte laten stellen van alle ondeugende streken of knappe prestaties van de kids. Ze zullen hun ogen uitkijken…

Persoonlijke videoboodschap

Verras je kind, een familielid of vriend met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas. Schrijf zelf een leuk bericht of laat dit over aan één van de creatieve Pieten. Deze speciale boodschap zal een glimlach op ieder gezicht toveren.

De Sint denkt aan iedereen, dus deze optie is ook mogelijk voor doven en slechthorenden.

Interactieve viering met Sint als host

Sint op je Beeldscherm kan voor grote gezelschappen een interactieve viering organiseren, denk bijvoorbeeld aan een bingo of quiz. De goedheiligman is een super vermakelijke en gezellige host!

Borrelen en smullen

Nog meer verwennerij voor jong en oud! Gek op borrelen? Bestel een fles wijn naar keuze voor een oma, vriendin of collega. Ben je eerder een zoetekauw? Ga dan voor een overheerlijk brievenbusbanket.

Deze lekkernijen worden uiteraard bezorgd met een persoonlijke (video)boodschap van de lieve, goede Sint.

Meer informatie of direct een afspraak met Sint op je Beeldscherm maken? Bezoek de website.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Oh nee, geen bezoek van de Sint dit jaar? Sint op je Beeldscherm maakt het tóch nog mogelijk
Sluiten