Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 14 nov 2018

Sintcadeau: Kinderstep voor maar €18,- (die het leerproces bevordert)

Om de Sint een handje te helpen houden wij onze ogen open voor leuke Sintcadeaus. Zo vind je deze kinderstep bij de Decathlon voor maar €18,-.

De step bevordert het leerproces en is speciaal ontworpen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Je kunt de step online bestellen, of via de website de winkelvoorraad bij jou in de buurt checken.

De kinderstep

De step is ontwikkeld in samenspraak me een psychomotorisch therapeut: zo heeft de step 2 voorwielen en een uniek stuursysteem, wat er voor zorgt dat de voetenplank in een veilige hoek kantelt voor je kind – je kind verliest zijn evenwicht niet bij het steppen of draaien. Door de step wordt de psychomotoriek van je kind gestimuleerd.

Het evenwicht, de hand-, voet- en oogcoördinatie, de lichaamsoriëntatie in de ruimte: dit allemaal draagt bij tot de psychomotorische ontwikkeling van het kind. Deze step is speciaal ontworpen met een psychomotorisch deskundige om je kind te helpen deze vaardigheden goed aan te leren. Zo leren dus zelfs de kleinsten (vanaf 2 jaar) al spelend! Leuk voor de Sint: de step kost maar €18,-. Ook leuk: je kunt verschillende gekleurde ‘schalen’ kopen om op het onderstel van de step vast te maken.

sintcadeau-kinderstep
Reageer op artikel:
Sintcadeau: Kinderstep voor maar €18,- (die het leerproces bevordert)
Sluiten