Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 20 nov 2017

Leuk om te doen: Sinterklaas bellen om je kind nog meer in feeststemming te brengen

Elk jaar weer denkt Muriel te laat om Sinterklaas met zijn pieten in te huren op 5 december om de pakjes te brengen. Het leukste alternatief is Sinterklaas bellen. Dat kan en is net zo spannend en leuk.

Het is weer zover. De hectiek rondom Sinterklaas is in volle gang. De snoetjes staan extra vroeg bij je bed. De spanning is te snijden. Sinterklaasjournaal begint! Komt Sinterklaas bij ons langs op pakjesavond? Of misschien kan ‘ie tenminste even bellen dat alles goedkomt. Vooruit sms’en mag ook.

Sinterklaas bellen is leuk!

De Bellen met Sint app heeft het allemaal. Voor wie Sint op bezoek laten komen te gortig vindt of te laat is, net als ik. Dit is het leukste alternatief. De Bellen Met Sint app heeft drie gratis functies:

1. De Sint belt je even op

Eerst word je verwelkomt door een Sinterklaasliedje, om daarna de zware stem van Sint te horen. Aan de hand van een aantal gegevens weet Sint een hoop. Dus leeftijd van je kind invoeren, hobby doorgeven en de reden waarom Sint je kindje moet opbellen. Het kan een complimentje zijn, een hint of een waarschuwing, voor stoute kindjes. Maar die vinden wij persoonlijk niet zo lief…

2. Sinterklaas spreekt je voicemail in

Sint vertelt je hoeveel nachtjes slapen het nog is. En waar de goedheiligman nou zo ontzettend druk mee is. En je kunt een verlanglijstje inspreken.

3. Sms’en met de goedheiligman

Je kunt ook sms’en met de goede man en reken er maar op dat je meteen een bericht terug krijgt. Aan de hand van de juiste invoer kan hij een hoop vertellen. Van dat Kareltje vast heel erg van pannenkoeken houdt, tot een berichtje over waar de pakjes verstopt liggen.

De app is gratis, alles gaat via dataverkeer (wat de meeste mensen goed geregeld hebben). Er zijn wel betaalde opties, maar met de gratis basisvariant heb je een heel leuk alternatief op het live laten langskomen van Sinterklaas. Een stuk voordeliger.

Je kunt de app downloaden via de app store van jouw telefoon. Hij heet Bel Met Sint.

iPhoneGoogle Store

Reageer op artikel:
Leuk om te doen: Sinterklaas bellen om je kind nog meer in feeststemming te brengen
Sluiten