Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Eten 24 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

‘t Heerlijk avondje is gekomen met deze (sinter)kaasletters

Ga je het liefst iedere week kaasfonduen en ligt er ook standaard kaas op je broodje? Zijn de kaasplankjes niet weg te denken van je zaterdagavond én zijn zelfs je grappen een beetje cheesy? Dan hebben we een briljante Sinterk(l)aassnack voor je: de kaasletter van Boerenkaasletter.

Geen chocolade

De kaasletter is eigenlijk net als een chocoladeletter, maar dan dus van kaas – wist je dat je door kaas langer leeft?. Helemaal mooi: er zijn verschillende smaken. Niet alleen jonge, jong belegen, belegen en oude kaas, maar ook komijnenkaas, pestokaas en zelfs fenegriekkaas. Yum!

De kaas die gebruikt wordt voor de letters, is afkomstig van een kaasboerderij in Middelburg. Daar wordt de kaas gemaakt van verse melk die ook nog eens van de eigen boerderij komt. Op dit moment zijn alleen de letters P en S verkrijgbaar. Gelukkig is het kaasassortiment wel wat breder: je kunt kiezen uit maar liefst 23 soorten kaas.

Ben je benieuwd naar meer foto’s van de kaasletters? Check dan even de Facebook-pagina. Zit je al te dromen van deze letter en kun je niet wachten tot je ‘m in je mond hebt? Pas dan maar op: kaas is hartstikke verslavend!

Kopen?

We snappen dat je deze heerlijkheden meteen in huis wilt halen. Goed nieuws, dat kan via de fabrikant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Boerenkaasletter

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
‘t Heerlijk avondje is gekomen met deze (sinter)kaasletters
Sluiten