Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 17 nov 2017

Je kunt nu een Sinterklaasverzekering afsluiten (hij is gratis!)

Niets roept zoveel nostalgie en tegelijkertijd zoveel stress op als Sinterklaas. Wekenlang ben je druk met cadeaus, gedichten en surprises en lopen de kosten behoorlijk op. Daar is nu een oplossing voor met de Sinterklaasverzekering, volgens initiatiefnemer Centraal Beheer. 

Gratis Sinterklaasverzekering

Om Sinterklaas voor ouders weer leuk en vooral stressvrij te maken, lanceert Centraal Beheer Achmea op 18 november, de dag dat Sint arriveert in Dokkum, de #zininsint-verzekering. Je kan een Basis, Uitgebreid en All Risk-module afsluiten en dat alles voor precies niks. Je leest het goed: de #zininsint-verzekering is gratis.

Surpriseservice

Voor iedereen met twee linkerhanden is de basisverzekering al een enorme uitkomst.  Die bevat een snelle surpriseservice die je al dat gepruts met secondelijm en papier-maché bespaart. Bij het Uitgebreid-pakket komt daar ook nog eens een gedicht op maat uitrollen. In de All Risk-verzekering kun je in een Facebook Live-sessie voor tips sparren met de Goedheiligman zelf. Bovendien geeft de Sint dan ook onbeperkt gedichtadvies.

Zorgeloos avondje

“Gezinnen met kinderen tot 13 jaar ervaren de meeste stress. Daar willen we iets aan doen. Met onze nieuwe verzekering proberen we de stress rondom het Sint-feest op te lossen en bezorgen we deze families écht een heerlijk en zorgeloos avondje bij de open haard, zonder inpakstress en met rijmende gedichten”, zegt Peggy Saapen van Centraal Beheer Achmea. Wij vinden het leuk bedacht!

Alleen die cadeaus moet je dus nog wel even zelf kopen.

Opvoeddilemma: ‘Vertel ik mijn 9-jarige zoon dat Sinterklaas niet bestaat?’

Reageer op artikel:
Je kunt nu een Sinterklaasverzekering afsluiten (hij is gratis!)
Sluiten