Eva ten Wolde
Eva ten Wolde Kinderen 14 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze is voor de kids: Sintwedstrijd bij HEMA… Kleur en maak kans op bezoek van de Sint!

Ja hoor! De lieve, goede Sint is weer bijna in het land. Er zal dit jaar alleen geen warm welkom voor de goedheiligman zijn. De intochten gaan niet door, dus hij zal niet worden opgewacht door een massa popelende kinderen. Dit is niet alleen sneu voor de Sint, maar ook voor onze kids. Ze zijn het hele jaar zo zoet geweest…

HEMA heeft iets leuks bedacht om die lieve kinderen te troosten: een kleurwedstrijd met gave prijzen!

Dit is wat je te doen staat!

Er ligt sinds maandag 9 november een gratis kleurplaat klaar in het HEMA-filiaal bij jou in de buurt. Ga je liever niet de deur uit? De kleurplaat kan ook gedownload worden via de website van HEMA.

Kleur de allermooiste kleurplaat en plak deze in het raam. De Sint zal zijn geluk niet op kunnen als hij dit ziet. Maak een foto van de kleurplaat in het raam en deel deze uiterlijk 29 november op Facebook of Instagram. Oh ja, vergeet ook niet om @hemanederland in dit bericht te taggen. Zij zijn ook reuze benieuwd naar jouw kunstwerk voor de Sint.

In de prijzen vallen…

En nu ben je natuurlijk heel benieuwd naar de prijzen… Er worden vijf hoofdprijswinnaars uitgekozen. Zij krijgen in het weekend van 5 december een speciaal bezoek van de Sintbus. Sint en Piet zullen je verwennen met cadeautjes en snoepgoed!

Zijn je broertje(s) en/of zusje(s) ook lief geweest? Zij zijn uiteraard ook welkom tijdens het bezoek. En als je die nog niet hebt, dan mag je gezellig twee vriendjes uitnodigen.

Win je de hoofdprijs niet? Er is altijd nog kans om plotseling een cadeau van Sint en Piet in de brievenbus te vinden…

Kleur jij vanaf maandag 9 november mee voor de Sint?

Lees ook:

Bron: HEMA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme