Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 27 aug 2016

Sjieke uitnodiging huwelijksdiner bevat kapitale fout

Als je gaat trouwen wil je dat alles tot in de puntjes perfect geregeld is. Het is een spannende dag, de uitnodigingen liggen klaar om verstuurd te worden en dan valt de uitnodiging van het huwelijksdiner op de deurmat. Op sjiek geschept papier. Dan hoop je maar dat iedereen hard kan lachen om deze blunder van het jaar. Wij in ieder geval wel.

Om het nog maar een keer uit te leggen aan iedereen die ook kinderen uitnodigt op zijn sjieke diner: Kindermenu is nog altijd een menu voor kinderen en houdt niet in dat er kinderen op het menu staan!

Op Reddit verschijnen de leukste foto’s, blunders en grappen van mensen van over de hele wereld. Deze uitnodiging kon binnen een dag rekenen op duizenden likes. Op de RSVP kaart voor de uitnodiging van het huwelijksdiner wordt namelijk netjes gevraagd of ja A aanwezig zult zijn op het diner, B of je een keuze wilt maken uit rund, varken of kind (onder de 12 jaar) en C of er nog speciale dieetwensen zijn.

Diner met kind

Behalve een aantal opgetrokken wenkbrauwen zien wij voornamelijk ooms, tantes, vrienden en ander familieleden voor ons die in een deuk liggen. We hopen maar dat de bruid en bruidegom er ook om konden lachen. De vormgever van het kaartje zaten even niet op te letten toen ze nog ergens kwijt moesten of je je kind mee zou nemen. En voila, net naast het varken en onder de keuze van gerecht was er nog een leeg stukje…

Reddit gebruikers waren er als de kippen bij om gevat te reageren:

Ik ben kosher, dus alleen Joodse kinderen alstublieft

en deze:

Doe mij maar de baby ribs

Een ding is zeker, hier zal bij elk jubileum (ervan uitgaande dat het huwelijk stand houdt) nog vaak over nagepraat en gegrapt worden…

[likebutton]Hou je wel van wat humor op zijn tijd? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Reageer op artikel:
Sjieke uitnodiging huwelijksdiner bevat kapitale fout
Sluiten