Renée
Renée Kids 1 mei 2018

Deze fantastische foto laat zien hoe een baby nu hetzelfde slaapt als in de baarmoeder

Hoe grappig! Moeder Sarah Stappling is onlangs bevallen van een zoon: Michael. Drie weken ná de bevalling valt haar iets op… De slaaphouding van haar kleine zoon is zo vlak na de bevalling nog precies hetzelfde als hoe hij in haar buik lag.

Tijdens je zwangerschap kun je niet wachten tot je jouw kleine spruit eindelijk in de ogen kunt kijken. Maar je hebt alleen je echo’s. Gelukkig weet Sarah nog precies hoe die eruitzien: haar kleine heeft dezelfde slaaphouding als vóór de bevalling.

Favoriete slaaphouding

Het viel Sarah niet alleen op hoe Michael oh-zo lief met z’n armpjes omhoog slaapt. Nee, ze herkende het beeld… Niet snel daarna kwam ze erachter hoe ze hem eerder in deze slaaphouding zag. Tijdens een echo.

LEES OOK: Attentie: zeg de volgende dingen vooral níet tegen je vrouw na de bevalling

Op Reddit schrijft ze bij de beelden: ‘Weet zeker dat niemand mijn baby heeft verwisseld bij de geboorte. Voortgang van drie weken voor en drie weken na de bevalling.’ En wat blijkt? Dit is Michael’s favoriete slaaphouding.

Geelzucht

De eerste dag nadat hij uit het ziekenhuis kwam werd het meteen duidelijk dat hij een favoriete positie heeft. Ondanks dat hij op een speciaal, hard apparaat slaapt om zijn geelzucht tegen te gaan slaapt hij als een roos – mits hij zijn armen in dezelfde positie heeft als destijds in de baarmoeder.

En dat is knap, maar volgens Sarah is haar Michael de rust zelve. ‘Toen ik hem voor het eerst zag (slapen), vond ik het zo schattig. Maar toen ik doorhad dat hij altijd zo lag heb ik iedere keer een foto gemaakt.’

Babble

Reageer op artikel:
Deze fantastische foto laat zien hoe een baby nu hetzelfde slaapt als in de baarmoeder
Sluiten