Sterre Touw
Sterre Touw Gezondheid 4 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze ‘gadget heeft elke bruid nodig: geniaal!

Voor elke vrouw die getrouwd is in een prachtige bruidsjurk is het herkenbaar: plassen met je jurk is a hell of a job. Of je nou met twee vriendinnen het toilet in ging of zelf heldhaftig je jurk omhoog hebt gehouden, naar het toilet gaan is echt een grote uitdaging. Daarom heeft een vrouw in Pennsylvana een slipje ontworpen waarmee jij gegarandeerd zonder kleerscheuren het toilet uit komt. 

Je hoeft met het slipje niemand meer om hulp te vragen als je naar het toilet moet. Afgezien dat het ook best gênant is, is het daarnaast ook nog eens heel vervelend om een groepje van drie in zo’n klein toilethokje te proppen. Het aanschaffen van de zogeheten Bridal Buddy zal bij veel bruiden een gat in de markt zijn.

LEES OOK: 10 x waarom trouwen in het buitenland geweldig is

Bridal buddy

De Bridal Buddy is een geweldige uitvinding en het werkt als volgt. Pak je bruidsjurk bij elkaar en duw hem in de achterkant van de slip. Doe je armen door de armsgaten en trek aan het elastische koord om het slipje naar elkaar toe te trekken. Zo is je jurk voor altijd beschermd tegen toiletbezoekjes. En al wil je hem niet alleen voor het toilet gebruiken is hij ook nog eens heel functioneel als je over een modderig veld of nat gras moet lopen met je jurk.

LEES OOK: Dit is de beste leeftijd om te trouwen, volgens de wetenschap

Functioneel slipje

Ontwerpster Heather Stenlake was jarenlang werkzaam in de bruidsindustrie. ‘De vraag die vrouwen mij altijd stelden gingen vaak over hoe de aanstaande bruiden in godsnaam met de jurken naar het toilet moesten’, vertelt Heather aan Scary Mommy. En daar kwam het functionele slipje uit voort. ‘De reacties waren geweldig! Veel vrouwen hadden het veel liever eerder geweten’, aldus Heather. Hij is nu nog alleen in het wit verkrijgbaar, maar hij zal snel in allerlei andere kleuren op de markt komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze ‘gadget heeft elke bruid nodig: geniaal!
Sluiten