Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Eten 10 februari 2014

Smulpapen nieuws

Jarenlang waren we ernaar op zoek. Een leuk, lekker en makkelijk kookboek voor onze jonge kinderen. Eentje die verder gaat dan macaroni met kaas of kip met ananas. Het bestond gewoon niet en nu is er Easy Peasy.

Famme is supertrots dat onze vaste culinisten de dames van Bluebelle en Easy Peasy zijn. Alles wat ze maken draait om het bieden van een gezonde basis, die ook nog lekker is en er mooi uitziet. Geen bruine prutjes maar visueel aantrekkelijke bordjes dus.

Forel en broccoli

Een kookboek met niet alleen 80 gezonde recepten die je – zoals de titel van het boek al doet vermoeden – in een handomdraai op tafel tovert (ja ook de kikkererwten puree met forel & broccoli basilicumsaus) maar ook met een uitgebreide filosofie en ontzettend veel tips & tricks voor een bewuste keuze. Juist om ervoor te zorgen dat je als kersverse ouder een gezond eetpatroon kunt ontwikkelen voor je kind(eren). Of je het boek nu koopt (of cadeau geeft want Easy Peasy is een perfect kraamcadeau!) als je zwanger bent, net een baby hebt gekregen of al een dwarse peuter hebt rondstampen, het maakt niet uit. Easy Peasy is voor verschillende leeftijdscategorieën interessant en als je het ons vraagt kun je de recepten zelf ook prima gebruiken. Verplichte kost!

easypeasykids.nl

Reageer op artikel:
Smulpapen nieuws
Sluiten