Snel naar de kapper! Dit zijn dé haartrends van deze winter

Wat is er ontspannender dan bij de kapper zitten en even niets anders hoeven doen dan door tijdschriften te bladeren en koffie te drinken. Precies, bijna niets. Deze nieuwe coole haartrends zijn een goed excuus om snel een afspraak te maken.

1. Tigereye

Wat ons betreft met stipt op nummer 1: de Tigereye. Rawr! De techniek van deze haarstijl is wel wat te vergelijken met een balayage: kleuren die in elkaar overlopen en met vegen worden aangebracht. Je hoeft dus niet eindeloos naar de kapper om het bij te laten verven, want het groeit heel natuurlijk uit. De kleuren die je voor een Tigereye look nodig hebt zijn karamel en chocolade. Naast dat het er heel mooi uitziet, klinkt dat ook nog eens verdomd lekker.

Gelukkig nieuw haar

2. Creamy Blonde

Niet zo blond als in de zomer, maar wel met een creamy finish en een frisse look. Belangrijk bij deze trend is natuurlijk wel dat de uitgroei heel goed wordt bijgehouden.

Bron: stylecaster

Bron: Pinterest

LEES OOK: Dit zijn ze: dé (knapste) kapsels voor 2016

3. Babylights

Schattig! Babylights rondom je gezicht zorgen ervoor dat je huidtint wat warmer wordt. Op die manier heb je altijd het zonnetje in huis, zeg maar. Doordat babylights heel subtiel zijn, wordt de eigen haarkleur hier echt door verbeterd. Daardoor ziet het er weer gezond en natuurlijk uit. Wij zijn fan!

Bron: stylishwife

Me-time bij de kapper

4. Warm Koperblond

De perfecte haarkleur voor de herfst en winter: warm koperblond. Vooral met de feestdagen is dit een populaire kleur vanwege zijn warme en toch gezellige uitstraling. Denk er wel goed over na voordat je van blond naar koperblond gaat, en daarna toch besluit weer blond te willen. Ondergetekende was daar drie maanden (ja, echt) meer bezig en heeft als Pippi Langkous rondgelopen.

Bron: therighthairstyles

Bron: fashiontrendseeker

Haha, deze 12 gedachtes die je hebt zodra je die eerste grijze haar ontdekt zijn wel héél confronterend.

stylecaster

Reageer op artikel:
Snel naar de kapper! Dit zijn dé haartrends van deze winter
Sluiten