Kids 20 jan 2016 Redactie

Sociaal experiment: Borstvoeding geven in het openbaar, geaccepteerd of niet?

De discussie laait hier in Nederland ook eens in de zoveel tijd op. Kunnen vrouwen wel of niet in het openbaar borstvoeding geven? Regelmatig worden vrouwen in restaurants, winkels en het openbaar vervoer aangesproken op het feit dat ze borstvoeding geven. Belachelijk, zegt Youtuber Joey Salads. Daarom besloot hij een sociaal experiment uit te voeren.

In de video zien we één vrouw met flinke buste én een vrouw die borstvoeding geeft. Het model heeft een top met zo’n diep decolleté aan, dat je haar borsten beter ziet dan die van de vrouw die borstvoeding geeft. Het model trekt een hoop bekijks. De moeder ook, maar op een heel andere manier…

Bekijk de video:

Nu speelt de video zich af in de Verenigde Staten, waar ze sowieso iets minder tolerant zijn als hier in Nederland. Toch speelt het onderwerp hier ook. Wat denk jij: is het in Nederland net zo erg? Ben jij weleens aangesproken omdat je borstvoeding gaf in het openbaar? Praat mee op Facebook!

Deze fotoserie laat juist zien dat borstvoeding geven heel normaal en ook zeker heel mooi is >
borstvoeding geven

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Sociaal experiment: Borstvoeding geven in het openbaar, geaccepteerd of niet?
Sluiten