Janne Vogel
Janne Vogel Persoonlijk 8 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Viral: deze soldaat ziet zijn dochtertje geboren worden via FaceTime

Door een vertraagde vlucht kon deze soldaat afgelopen weekend niet bij de geboorte van zijn eerste kindje zijn. Hij volgde de bevalling ontroerd via FaceTime en dat bleef niet onopgemerkt. Medepassagiers werden diep geraakt.

Tracy Dover was een van de passagiers die op hetzelfde vliegtuig wachtte en legde de situatie vast. Op Facebook postte ze een foto van de soldaat, en die ging binnen no time viral.

FaceTime

‘Deze soldaat had gister dezelfde vertraagde vlucht naar huis als ik’, schreef Tracy onder de foto. ‘Hij moest zijn dochtertje geboren zien worden via FaceTime. Hij huilde en onze harten braken. We gaven hem de ruimte. Toen we de baby hoorden huilen, waren we allemaal zo blij voor hem. Ik wilde dit delen omdat ik ons eraan wil herinneren dat de soldaten die iedere dag voor ons klaarstaan enorm veel opofferen om dat te kunnen doen.’

LEES OOK: Ontroerend: soldaat mag toch naar huis om kersverse dochter te zien

Hereniging

Het bericht bereikte een enorm publiek toen een nieuwszender de post deelde. Uit de reacties onder de foto kunnen we opmaken dat de anonieme soldaat snel herenigde met zijn vrouw en kersverse baby.


‘The 2d Battalion, 114th Field Artillery Regiment
Posted this picture. This is the soldier who was at the airport. They wrote: Join us in welcoming Millie Fritz Anne Lindsey to the Dragon Battalion Family’
, meldde een nieuwslezer van de zender die de post deelde. Gefeliciteerd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Popsugar.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme