Gina Koninkx
Gina Koninkx Lifestyle 17 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk: een kids-proof speaker die je overal mee naartoe kunt nemen

Kinderen. We houden van ze. Toch kunnen we onze kleintjes ook wel eens achter het behang plakken. Als ze iets in huis slopen bijvoorbeeld. Dat is mede de reden dat je je huis niet tjokvol dure spullen hebt staan. Gelukkig is de nieuwste Sonos speaker wel bestand tegen een stootje.

Niet alleen hip voor de heb, maar echt een duurzaam product dat ook nog eens is bestand tegen vette kinderhandjes en een valpartij. Wel zo handig. Gelukkig staat Kerstmis alweer bijna voor de deur en jij mag jezelf en je partner heus wel verwennen met de Sonos Move speaker dit jaar *knipoog*.

De Sonos Move

Wellicht staan er in jouw huis al een aantal Sonos speakers. Wacht maar tot je de Sonos Move ziet want wij worden er wild van. Deze speaker kun je namelijk overal mee naartoe nemen, werkt op zowel Wifi als Bluetooth én is ontworpen om optimaal te blijven functioneren onder verschillende omstandigheden.

Zo kan de speaker tegen water, zand, hitte en kou. Maar ook tegen de vieze handjes van jouw kroost. Tijdens de testfase is de speaker onder andere besmeurd met ketchup en zonnebrand en hebben ze de speaker val-proof gemaakt. Zo weet je in ieder geval zeker dat de speaker héél lang mee gaat en dat is in het kader van duurzaamheid absoluut gewenst.

Sonos Move
Sonos

Meer over de speaker

De Sonos Move werkt op één batterij die je in een daarvoor meegeleverde oplader makkelijk kunt opladen. De speaker gaat tot 10 uur lang mee en het geluid past zich (zoals je gewend bent van Sonos) aan op de omgeving. Zelfs buiten klinkt het geluid dankzij de Trueplay-technologie precies zoals het zou moeten zijn.

De speaker is daarom dus ook ideaal om mee te nemen naar buiten tijdens een picknick met de hele familie. Al helemaal omdat de Sonos nu ook kan worden verbonden via Bluetooth naast dat het apparaat binnenshuis via Wifi connect. Bovendien werkt óók de Sonos Move met Google Assistent en kun je de speaker op een makkelijke manier met je stem bedienen.

Picknicken in het bos

Heb jij al een leuk uitje met het gezin op de planning staan? Een herfst picknick is zo gek nog niet. Maak lekkere hapjes klaar, zoek een mooie plek in het bos onder de bomen en vergeet vooral de Sonos Move niet mee te nemen. Muziekje aan, blaadjes zoeken met de kids en genieten maar van een prachtige herfstdag met je familie.

De Sonos move kost €399,- en je kunt ‘m hier bestellen.

In samenwerking met Sonos.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme