Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 19 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Søstrene Grene verkoopt té leuke boekenkastjes voor op de kinderkamer

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat we ook weer een vleugje lente aan ons interieur kunnen toevoegen. Dit seizoen zien we vooral veel pastel tinten zien, maar ook warme aardse tinten. Gelukkig doet onze favo shop Søstrene Grene daar lekker aan mee.

Bij Søstrene Grene scoor je tientallen items voor een prikkie en deze boekenkastjes zijn wel héél erg leuk voor op de kinderkamer.

Søstrene Grene boekenkastjes voor kids

We komen niet alleen graag bij Søstrene Grene vanwege de lage prijsjes, ze voelen ook haarfijn aan welke trends wij in huis willen halen. Ook voor kinderkamers wordt het assortiment van de Deense interieurwinkel steeds groter. Tot grote vreugde van ons want ook nu ligt de winkel weer vol met prachtige items.

Onder andere deze boekenkastjes voor je kiddo staan bovenaan onze wishlist. De bakken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en de combinatie van deze twee is echt tof. De bakjes kosten maar 13,76 euro per stuk en dat is een zacht prijsje voor zo’n trendy items.

De boekenbakjes zijn verkrijgbaar in de winkels van Søstrene Grene zolang de voorraad strekt. Wij blijven nog steeds heel hard hopen dat de winkel binnenkort een webshop begint.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Søstrene Grene verkoopt té leuke boekenkastjes voor op de kinderkamer
Sluiten