Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Partnerbijdrage 5 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

5 tips voor een spannender seksleven

Waar jullie elkaar voorheen besprongen zodra de ander binnenkwam, is seks nu meer een ‘moetje’ geworden. Zonde! Zo maak je het weer spannend. 

Ga op pad

Je zou iedere keer seks kunnen hebben op bed. En als dat voor jullie werkt, is er geen vuiltje aan de lucht. Willen jullie een spannender seksleven en staan jullie open voor verandering, dan zou je eens kunnen kijken naar andere plekken om van bil te gaan. Verschillende plekjes in huis, terwijl jullie bij je schoonouders op visite zijn, of buiten (al wordt het nu wel erg koud) bijvoorbeeld. Gaat dit je net iets te ver, dan is een hotelkamer – zo eentje met een bubbelbad en een stoomdouche als het even kan – natuurlijk ook altijd goed!

Acrobatiek

Hup, de lucht in met die benen. Grote kans dat jij en je lover een stuk of vier ‘standaard’ standjes hebben. Ga daarom eens op een internetzoektocht naar wat spannende alternatieven. Toegegeven: het ziet er soms nogal lastig uit. Neem het dus allemaal niet te serieus. Als professionele turnsters een nieuwe oefening doen, is die de eerste keer ook niet perfect. Gaat er iets mis? Lach er dan vooral om met z’n tweeën. Niets is zo belangrijk als samen lol kunnen hebben – zeker tussen de lakens. 

Introduceer speeltjes

Een andere manier om een spannender seksleven te krijgen, is door speeltjes te introduceren. Er is op het gebied van sextoys zoveel te koop, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vibrators, buttplugs, dildo’s en eitjes in alle kleuren en maten. Je zou misschien best iets willen aanschaffen, maar wát?! De EasyToys Adventskalender kan daarbij helpen. De adventskalender is gevuld met maar liefst 24 presentjes. Net als de adventskalender waar je vroeger mee aftelde naar Kerst – alleen met een iets spannendere inhoud dan minuscule stukjes chocolade. Voor 119 euro krijg je voor 450 euro aan leuke, lekkere en spannende cadeautjes voor hem, voor haar én voor jullie samen. Misschien is niet alles jullie ding, maar als je het niet probeert, weet je het nooit…

Verandering van spijs…

Lekker eten is een traktatie op zich. Maar voor een spannender seksleven zou je eens kunnen overwegen om het mee te nemen naar de slaapkamer. Slagroom, honing en chocolade kun je gebruiken als eetbare bodypaint en oesters, champagne en watermeloen zouden een lustopwekkende werking hebben. Hoog tijd dus voor een bezoekje aan de plaatselijke supermarkt (en de bouwmarkt voor een plastic zeil). Als je spelen met eten zonde of een geknoei vind, is glijmiddel met een smaakje een goed alternatief. Pepermunt, bubblegum, piña colada of crème brûlée: noem een smaak op en er is een glijmiddelvariant van te vinden. 

Neem de tijd

Zeker met kinderen is het makkelijk om ‘even snel’ seks te hebben. Maar hoe fijn is het om een hele dag (of in ieder geval een hele avond) compleet in elkaar op te gaan? De kinderen vinden het vast geen probleem om een dagje met opa/oma/vriendjes/vriendinnetjes op pad te gaan en zo creëer je ruimte voor wat hoognodige quality time. Lukt dat niet en moet je het echt van de avonden hebben, dan kun je wachten tot de kids slapen, maar je zou het voorspel ook al veel eerder kunnen beginnen door elkaar sexy tekstberichtjes of foto’s te sturen. Wedden dat jullie niet van elkaar af kunnen blijven?

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
5 tips voor een spannender seksleven
Sluiten