Sterre Touw
Sterre Touw Kids 22 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste speelgoeddeals op Black Friday!

Aanstaande vrijdag is het weer zover; Black Friday. Voor de shoppers en koopjesjagers onder ons een geluksdag. Winkels pakken massaal uit met kortingen en aanbiedingen die je alleen op deze ene vrijdag kunt bemachtigen. Met pakjesavond voor de deur is dat meer dan mooi meegenomen.

Voor als je even vergeten was wat het ook al weer inhoudt:  Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Op deze vrijdag hebben de meeste werkende Amerikanen vrij, met als gevolg dat mensen op die dag massaal kerstinkopen gaan doen. Winkeliers spelen hier graag op in. Ze maken gebruik van de gelegenheid om alles wat ze vorig seizoen niet hebben verkocht, met korting alsnog te verkopen of ze gooien van alles en nog wat in de aanbieding.

De Amerikaanse traditie is ondertussen overgewaaid naar Nederland en al een paar jaar lang een dag met topdrukte voor winkeliers. Allerlei winkels pakken uit met kortingscodes en prijzenstunts. Waar het in Amerika gaat om kerstinkopen doen, is het voor ons juist de kans om nog even scherp geprijsde sinterklaascadeautjes te bemachtigen voor pakjesavond. We zetten de beste speelgoeddeals op Black Friday op een rijtje.

LEES OOK: Sinterklaas is in het land! Ben jij al 100% klaar voor pakjesavond?

Black Friday Weekend

Speelgoedwinkels zoals onder andere Bart Smit en Intertoys houden het niet bij die ene vrijdag, maar maken er een heel weekend van! Voordeeltje voor ons als we vrijdag even geen tijd hebben, omdat we de kinderen nog van school moeten halen en naar de hockey of voetbal moeten brengen. Het hele weekend geven de winkels kortingen rond de 15 a 20% op heel veel speelgoed met het oog op pakjesavond. Sla je slag dus dan als je groot gaat inkopen!

Online

Heb je het te druk om naar de winkels te gaan om je slag te slaan? Geen zorgen. Online winkels doen ook mee aan de aanbiedingen-dag. Bij de grote online winkels als Bol.com en Wehkamp kun je met flinke kortingen speelgoed inslaan. Ook het nieuwste van het nieuwste van games en technologische gadgets is dan flink afgeprijsd. Gelijk goed om je even te oriënteren en te kijken wat je kind nou precies bedoeld met een Iphone X (haha, is ‘ie gek ofzo?!) of een Virtual Reality bril.

Bekijk hier welke winkels de beste speelgoeddeals hebben op Black Friday!

LEES OOK: 10x speelgoed waarvan je hoopt dat je kinderen dit NIET krijgen van Sinterklaas

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste speelgoeddeals op Black Friday!
Sluiten