Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Algemeen 9 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Spijt van jouw dure trouwjurk als je deze van € 30 ziet?

Budget textielketen Zeeman maakte deze week bekend met een trouwjurk te komen die slechts € 30 kost. Een koopje. GOEDkoopje zegt de keten zelf, want ze claimen al jaren kwaliteit te bieden voor een zeer schappelijke prijs.

Bij Famme op de redactie staken twee vrouwen, waarvan ondergetekende zich al in een trouwjurk en toegegeven: net als vele vrouwen werd er niet bezuinigd op de jurk. Famme’s Muriel kocht haar jurk bij Hillenius in Haarlem en ze werd instant verliefd op haar jurk toen ze de winkel binnen kwam lopen.

Open rug

‘Ik weet het nog als de dag van gisteren. De eigenaresse was een beetje aan het spelen met voile stof (van die doorzichtige fijne stof, red.), het was eigenlijk helemaal geen jurk en ik riep gelijk verkocht.’ Famme’s Thea vond haar jurk bij Covers in Utrecht. De open rug met de kanten afwerking deed het hem.

Beide dames betaalden boven de € 1.000 voor hun jurk. Een fikse prijs. Maar dat deed er eigenlijk niet toe.

Lees ook: Je kunt ook in een 120 jaar oude jurk trouwen. Dit bruidje is de elfde generatie die deze trouwjurk droeg!

Vanaf vandaag is de trouwjurk bij Zeeman te koop en bruidjes in spé zullen er snel bij moeten zijn. Vanochtend om 06.00 waren de eerste exemplaren gelijk uitverkocht. Zeeman distribueert de jurken in batches. In totaal zijn er eenmalig 1.500 jurken gemaakt. Variërend van maat 38 tot en met maat 44.

Uniek of goedkoop?

Kijk voor jezelf. Zou jij wel willen trouwen in deze bruidsjurk? Of ga je voor de allermooiste, unieke jurk speciaal gemaakt voor jou?

Laat ons jouw trouwjurk zien op Facebook en praat mee over de nieuwe Zeeman trouwjurkenstunt.

Dit winterhuwelijk laat zien dat trouwen in de sneeuw waanzinnig is >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Spijt van jouw dure trouwjurk als je deze van € 30 ziet?
Sluiten