Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Relatie 6 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze man maakte een spreadsheet van alle excuses die zijn vrouw maakt om niet met hem naar bed te gaan

Samenwonen is niet altijd makkelijk. Helemaal als je er dan achterkomt dat je wederhelft toch net iets anders in elkaar steekt dan je had gedacht.

Laten we ons focussen op de man waar dit artikel over gaat. Deze man, een echtgenoot, heeft zes weken lang de excuses bijgehouden die zijn vrouw gebruikte wanneer hij seks wilde met zijn vrouw, maar zij niet met hem. En dit heeft hij genoteerd in een spreadsheet in Excel.

E-mail

Maar dat is nog niet alles. Deze man (26 jaar), verzamelde deze gegevens en stuurde het per e-mail naar zijn vrouw. Zij was net onderweg naar het vliegveld om naar de bestemming van haar tiendaagse zakenreis te vliegen. Ze belde direct haar man, maar hij weigerde op te nemen om het er over te hebben. Daarom besloot ze de mail te delen op Reddit.

De vrouw legde uit dat ze vijf jaar samen is met haar man, ze trouwden twee jaar geleden en hebben vijf maanden geleden een huis gekocht. Ze zijn heel druk bezig geweest met renoveren en werken. Ze begon zelfs over het feit dat ze wat is aangekomen in de winter en druk aan het sporten is om dat er weer af te krijgen. Wij vinden dat ze zichzelf echt niet hoeft uit te leggen!

spreadsheet-excuses-vrouw
Bron: Heart.co

You go, girl!

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat dit gebeurd is. Maar veel mensen hadden commentaar op de manier waarop haar man het heeft aangepakt. ‘Er waren zoveel andere manieren geweest waarop dit beter gecommuniceerd had kunnen worden, maar in plaats daarvan leek dit hem een goed idee.’

Een ander iemand schreef: ‘Wie vindt het niet fijn als mensen noemen dat ze zich ziek, uitgeput of extreem gestrest voelen?’ De meeste mensen waren het er over eens dat de spreadsheet van deze man een duidelijk teken was dat er een probleem is binnen het huwelijk.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Heart.co

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze man maakte een spreadsheet van alle excuses die zijn vrouw maakt om niet met hem naar bed te gaan
Sluiten