Janne Vogel
Janne Vogel Persoonlijk 16 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Sexy: met deze tips maak je standje missionaris heter dan ooit

Misschien wel het meest klassieke en standaard standje ooit: de missionaris. Maar saai? Zeker niet! Met deze tips maak je missionaris-seks héél heet.

Tegenwoordig bedenken we de meest rare standjes en plekken om de seks een beetje spannend te houden, maar dat is écht niet per se noodzakelijk. En zeg nou zelf: het missionaris standje is niet voor niets al eeuwen populair.

Missionaris

Oké, oké, het is niet de meest spannende positie, maar wedden dat jullie elkaar op deze manier helemaal gek zullen maken? Hier komen ze: de vier tips die standje missionaris geiler maken dan ooit tevoren.

Maak oogcontact

Elkaar aankijken tijdens de seks is ontzettend sexy. Door oogcontact voel je je met elkaar verbonden, en vooral wij vrouwen vinden dat tijdens de seks heerlijk. Standje missionaris is hét standje waarin oogcontact de hele tijd mogelijk is. Elkaar aankijken zorgt voor een positieve reactie in je hersenen, die jullie extra opgewonden maakt en daardoor zorgt voor killer seks.

LEES OOK: Spice it up: met deze (iet wat ondeugende) adviezen geef je je seksleven direct een boost

Experimenteer met hoeken

De meeste vrouwen komen niet klaar van alleen penetratie; de clitoris moet worden gestimuleerd voor het échte wauw-effect. En laat standje missionaris nou bij uitstek een standje zijn dat kan helpen… Wanneer jouw partner bovenop zit, kan hij de hoek bepalen waaruit hij penetreert. Hij kan de schacht van zijn penis bij elke stoot tegen jouw clitoris laten komen, waardoor ook deze wordt gestimuleerd. Mocht dit niet lukken of lastig zijn, kunnen jullie ervoor kiezen een speeltje te gebruiken. Een trillende cockring, bijvoorbeeld. Have fun.

Zoen

Zoenen zorgt ervoor dat je hormonen aan blijft maken die je lichaam vertellen dat je geil bent. Door die signalen zal je lichaam alleen nog maar meer zin krijgen in seks, en daar wordt jullie vrijpartij ondertussen alleen maar beter van. De missionaris positie is perfect om in te zoenen, dus je weet wat je te doen staat. Vooral een goede tongzoen zal je lichaam de juiste signalen geven.

Adem langzaam

Missionaris is een high-contact positie. Jullie lichamen bewegen tijdens dit standje de hele tijd tegen en langs elkaar. Uit onderzoek blijkt dat wanneer je iemand aanraakt op wie je verliefd bent, je vanzelf ongeveer tegelijk gaat ademhalen. Dat tegelijk ademhalen verbindt jullie en samen diep in- en uitademen verbetert jullie seksuele ervaring. Op deze manier ademen boost tegelijk ook de circulatie. Hoe beter we ademen, hoe meer bloed er naar onze genitalien stroomt. En dit heeft weer een heel positief effect op ons orgasme. 😉

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Fatherly

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Sexy: met deze tips maak je standje missionaris heter dan ooit
Sluiten