Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 27 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Zoet! Deze twee mannen zijn geen stel, maar delen wel een dochter

Bij het zien van deze Facebookpost vergeet je bijna even dat kinderen opvoeden in een samengesteld gezin niet altijd makkelijk verloopt. Maar deze twee Amerikaanse mannen laten zien hoe het ook kan.

David is de biologische vader van Willow (5 jaar), Dylan is haar bonusvader. ‘We zijn geen stel, maar delen een dochter.’

Dit is de situatie

Iets meer dan vier jaar geleden scheidde David Mengon (31 jaar) met zijn vrouw Sarah. Zij kreeg een nieuwe vriend, Dylan, en de twee mannen ontmoetten elkaar toen David zijn dochter Willow wilde zien. Best een ongemakkelijke situatie: ‘Het was een uitdaging in het begin, het deed pijn toen ik mijn dochter zag met een andere man’, vertelt David aan Amerikaanse media. Toch kreeg David veel respect voor Dylan toen hij hem eenmaal beter leerde kennen. Ze hebben nu zelfs een bijzondere vriendschap, waar de gezamenlijke liefde voor hun dochter centraal staat.

‘Willow, je zal misschien nooit beseffen hoe jouw liefde ons allemaal heeft veranderd’, begint het bericht op Facebook. ‘We hebben onszelf gevormd tot een uniek gezien, alleen al omwille van onze kinderen om de kracht van liefde te kennen. Niet alleen heb ik een dochter gekregen, ik heb er ook een broer en beste vriend bij gekregen. Bedankt Sarah, dat je dit allemaal hebt laten gebeuren!’, staat er in het Facebookbericht.

De foto’s zijn gemaakt door Sarah, de moeder van Willow, de ex-vrouw van David en de verloofde van Dylan. De mannen hebben honderden reacties geregen van mensen die op zoek zijn naar hoop, zij zitten in eenzelfde soort situatie. Het advies van de mannen is simpel: liefde. ‘We wilden geen enkele vorm van haat toelaten. We willen dat onze kinderen weten wat liefde, compassie, aanvaarding en vergeving is. Dat zijn namelijk de beste eigenschappen van de mens.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zoet! Deze twee mannen zijn geen stel, maar delen wel een dochter
Sluiten