Stel maakt verloving bekend, maar per ongeluk ook iets anders

Ga je trouwen, dan is het niet officieel als je dat niet op Facebook hebt gezet. Zo vonden ook Miranda Levy en haar aanstaande man. Ze vergaten alleen een heel belangrijk detail in de foto weg te werken, waardoor ze meer verklapten dan alleen een huwelijk. Of was het misschien opzet?

‘Ik ben gezegend dat de liefde van mijn leven vandaag gevraagd heeft of ik met hem wil trouwen. Ik heb er geen woorden voor hoe blij ik me voel en wat voor geluksvogel ik ben. Hij was niet in staat me een ring te geven, maar het gaat om wat er aan de binnenkant zit’, schrijft ze bij een foto waarbij Miranda samen met haar vriend poseert met een ‘ring’ om haar vinger.

‘Wat aan de binnenkant zit’

Maar op de foto is meer te zien dan twee mensen die gaan trouwen. In de linker hoek beneden ligt namelijk (quasi-nonchalant?) een verpakking van een zwangerschapstest. Moeten we de tekst ‘Het gaat om wat er aan de binnenkant zit’ misschien dan op een dubbelzinnige manier bekijken?

Geniale reacties

De foto gaat intussen het internet over, want goed voor een dikke vette smile op je gezicht, en vooral ook omdat de reacties eronder, die geplaatst zijn door vrienden en familieleden, heel grappig zijn.

Nog een bekendmaking…

In plaats van de hele boel te ontkennen besloot het stel de zwangerschap ook maar direct aan te kondigen:

Haha! Dit is de beste zwangerschapsaankondiging ooit

Bored Panda

Reageer op artikel:
Stel maakt verloving bekend, maar per ongeluk ook iets anders
Sluiten