Body 8 sep 2014 Els van Asseldonk

Stel verliest samen 60 kilo voor hun bruiloft!

Wow! Over een metamorfose gesproken. De 23-jarige Matt Bradley woog 115 kilogram toen hij zijn vriendinnetje Hannah ten huwelijk vroeg. Ze zei ja, maar beiden waren vastbesloten dat er eerst een en ander moest veranderen vóór ze konden trouwen. Ze besloten hun levensstijl om te gooien om er zo allebei strak uit te zien op de bruiloft.

At het stel vóór het aanzoek nog iedere dag buiten de deur, ná het aanzoek gingen ze hun leven meer plannen: veel groente en veel sporten. Matt werd een fanatieke hardloper en liep meerdere wedstrijden. Zijn doorzetten werd beloond, want na anderhalf jaar herkende zijn huisarts hem niet meer terug.

afvallen bruiloft famme

In totaal verloor Matt 42 kilogram, vriendin Hannah 18 kilo. Samen zijn ze dus 60(!) kilo lichter. En zeg zelf: het stel zag er prachtig uit tijdens de bruiloft. Natuurlijk begint daarna pas écht de uitdaging om op gewicht te blijven. Het stel zegt al helemaal gewend te zijn en wil de gezonde levensstijl voor de rest van hun leven vasthouden.

Matt_Bradley_B401_ssmb_113.jpg
Matt Bradley wedding 6.jpg

Deze vrouw viel 50 kilo af door selfies op het internet te posten

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Stel verliest samen 60 kilo voor hun bruiloft!
Sluiten