Anne Broekman
Anne Broekman Kids 17 mei 2016

Stel verliest zoontje (5 jaar) en krijgt dezelfde week een baby

Leven en dood kunnen soms bizar dicht bij elkaar liggen. Daar weet Mark van Asch alles van, en het verhaal van deze jonge vader grijpt je gegarandeerd naar je keel. In drie dagen tijden verloor hij zijn oudste zoontje, en werd hij opnieuw vader van een jongetje.

Na een kort ziekbed overleed Arend, de oudste zoon van Mark en zijn vrouw Susannah, op 22 april. Drie dagen later beviel Susannah van een gezond jongetje, Olaf. Een week lang lag Arend thuis opgebaard, in zijn vertrouwde omgeving omringd door zijn liefdevolle familieleden en kersverse broertje. In die dagen kwam een fotograaf van Make a Memory langs om foto’s te maken. Prachtige, ontroerende en hartverscheurende foto’s, maar ook: de laatste foto’s waarop het gezinnetje compleet is.

In deze zware tijd van rouw en verlies, laat Mark weten enorm veel steun te hebben aan deze foto’s. Make a Memory biedt ouders van ernstig zieke en overleden kinderen de mogelijkheid om kosteloos herinneringsfoto’s te laten maken. Om iets terug te doen wil Mark komende herfst een gesponsorde fietstocht naar de top van de Mont Ventoux maken. De opbrengsten hiervan gaan naar de stichting. Hiermee hopen Mark en Susannah andere ouders die hun kind verliezen te kunnen steunen. Voor zijn deelname zamelt Mark nu geld in via zijn Facebookpagina en via deze site.

Zo bijzonder: Baby Teddy werd na twee uur al orgaandonor.

Reageer op artikel:
Stel verliest zoontje (5 jaar) en krijgt dezelfde week een baby
Sluiten