Stellen die het spannend maken in de slaapkamer versterken hun relatie

Hoe is het toch mogelijk dat de vlammen eraf spatten in het begin van de relatie en niets spannend genoeg is in de slaapkamer maar dit in de loop der jaren afneemt? Om over het gezinsleven met kinderen maar niet te spreken. Waar haal je nog de tijd en de zin vandaan? Uit onderzoek blijkt dat stellen die het spannend blijven maken meer intimiteit met elkaar delen. En dat is belangrijk, juist met het klimmen der jaren van je relatie.

Op een of andere manier blijft er een taboe heersen rondom seks en het gebruiken van externe hulpmiddelen zoals seksspeeltjes of samen naar porno kijken. Toch is er meer dan ooit open aandacht voor spannende zaken in een relatie door het doorslaande succes van de Fifty Shades-serie en de daaropvolgende blockbuster films. De film Fifty Shades Freed is net weer uit en een groot succes. Het is in ieder geval geaccepteerder om hier naartoe te gaan. Een revolutionaire ontwikkeling, terwijl het samen genieten van seks een van de basale dingen van het leven is. Het seksueel met elkaar verbonden zijn is essentieel om een relatie intiem te houden en ook datgene wat je onderscheidt van anderen waarmee je vriendschappelijk omgaat.

De passie en het verlangen tussen stellen die sekstoys gebruiken of ontdekken blijkt sterker te zijn dan diegenen die dat niet doen. Een onderzoek uit 2016 van de Chapman University in de VS liet zien dat de tevredenheid met het intieme seksuele deel van een relatie groter was als er ook seksspeeltjes samen werden gebruikt. Andere zaken speelden ook mee zoals het initiatief om niet alleen in bed te vrijen, nieuwe standjes uit te proberen en zelfs een date te plannen om seks met elkaar te hebben (handig voor drukke ouders).

Ook Durex liet een groot onderzoek doen in Australië waaruit bleek dat 3 op de 5 ondervraagden die weleens sekstoys gebruiken zich dichter bij hun partner voelen, zich seksueler voelen en meer onbevangen. Het is ook een spannende en nieuwe manier om de passie weer aan te wakkeren en heeft veel andere voordelen:

Hernieuwde passie

Je ontdekt samen weer nieuwe manieren en wegen en leert jezelf weer meer kennen. Het saaie en voorspelbare en de routine wordt doorbroken

Ontstressen

Speeltjes en nieuwe manieren van seks beleven zorgen weer voor betere orgasmes, je kunt de dag beter loslaten. De endorfine die vrijkomt bij een goeie pot seks zijn enorm ontspannend en werken stressverlagend.

Meer en heftigere orgasmes

Door het gebruik van hulpmiddelen is de kans veel groter dat een vrouw een intenser orgasme beleeft. Slechts 75% van de vrouwen kunnen een orgasme krijgen door penetratie. Mannen zouden vaker en langer een erectie willen hebben. Sommige seksspeeltjes zijn hier speciaal voor gemaakt. Afhankelijk van je eigen verlangens kan het zijn dat je heel opgewonden raakt van vastgebonden worden. Maar wie weet vind je het veel spannender als jij en je partner alleen weten dat je via massageballetjes een intens gevoel hebt zonder dat anderen dat weten.

Beter en makkelijker communiceren

In het beleven en praten over seks met je partner kan een speeltje ook helpen bij je wensen en verlangens aangeven. Als je ervaart dat een hulpmiddel kan leiden tot intensere, fijnere seks met ongelooflijke orgasmes dan is het makkelijker daar over te communiceren via het gebruik van een toy.

Hoe kies je de ideale sekstoys voor jullie samen?

Van dildo en vibrators tot meer rollenspelhulpmiddelen of bondage. Belangrijk als je het samen wilt ontdekken is om niet te veroordelen, maar elkaar de ruimte te geven en aan te geven wat je wel wilt doen en niet wilt doen. Je kunt beginnen met iets simpels en samen verder ontdekken. Als de seks er uiteindelijk veel beter van wordt en je het vaker met plezier gaat doen zal het jullie relatie alleen maar ontzettend versterken of een nieuwe boost geven.

Zelf kijken wat voor jullie fijn en leuk kan zijn? Neem dan eens een kijkje op EasyToys. Er zijn regelmatig aanbiedingen zoals nu tijdens de feestdagen.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Stellen die het spannend maken in de slaapkamer versterken hun relatie
Sluiten