Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 9 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Stelling van week 41: Ik verzwijg wel eens aankopen voor mijn partner

Het wordt ons niet makkelijk gemaakt: veel webshops bezorgen dezelfde dag nog en retourneren kan in veel gevallen tegenwoordig ook gratis. Het gemak van online winkelen wordt steeds groter. En daar maken we, vooral wij vrouwen, maar al te graag gebruik van.

Zo blijkt ook uit onderzoek. Maar liefst twintig procent van de Nederlandse vrouwen geeft meer geld uit aan online shoppen dan ze eigenlijk zouden willen.

Online shoppen

Wat opvallend is aan het onderzoek, is dat de helft van alle ondervraagden zegt dat ze wel eens iets online heeft besteld wat ze niet nodig had (quilty!). Misschien is dat wel de reden waarom tot wel 25% van vrouwen onder 29 jaar aangeeft dat haar partner niet precies weet wat zij allemaal online heeft besteld. Maar liefst 54 procent van de vrouwen houdt haar aankopen het liefst geheim. We zijn erg benieuwd naar jouw mening en willen je de volgende stelling voorleggen:

Stelling

We legden jullie de volgende stelling

Reageer op de stelling

Reageer via ons splinternieuwe forum op de stelling van deze week! Je kunt hieronder je reactie geven door op de knop ‘Praat mee op het forum’ te klikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme