Melissa Eissens
Melissa Eissens Kids 28 dec 2017

Viral: man laat zich steriliseren en zijn vrouw ziet dit als een reden voor een feestje

Deze vrouw heeft het groot uitgepakt om haar man te verrassen. Hij gaat zich vrijwillig laten steriliseren en dat was volgens haar zeker reden voor een feestje!

Balls Voyage

Kimberly Hemperly vierde een feestje voor haar man. Het feestje had de naam Balls Voyage. Want ja, haar man gaat zich laten steriliseren. Om dat moment vast te leggen en vooral ter ere van zijn sterilisatie dacht zij dat het een geweldig idee zou zijn om hier een ‘feestje’ van te maken. En ze deelde dit met iedereen op Facebook.

Facebook post

‘We moeten iets vertellen’, schreef Kimberly op haar Facebook. ‘We zijn zeer blij om te vertellen dat we geen kleintjes meer aan onze familie zullen toevoegen. Mijn man laat zich steriliseren en ik vond dat deze gedenkwaardige gelegenheid gevierd moest worden. Ik voelde de behoefte om hem een klein Balls Voyage-feestje te geven voordat-ie onder het mes gaat. Niemand is blijer met dit nieuws dan ik. #teamnomorebabies #snipsniphooray #recreationaluseonly.”

‘Nadat onze tweede baby in juli was geboren, besloten we dat het welletjes is zo. Allebei de kinderen zijn met een keizersnede ter wereld gebracht, dus bood hij aan om onder het mes te gaan, dan hoef ik niet opnieuw op de operatietafel.’

LEES OOK: Sterilisatie of knip? Jij of hij? Hoe zit dat eigenlijk als je ècht geen baby meer wilt?

Worstjes en gehaktballetjes

Hemperly weet en snapt dat niet veel mannen zich vrijwillig zouden steriliseren. Dus ze wilde haar man een speciaal gevoel geven. En gezien de foto’s is dat heel goed gelukt. Met de hulp van een vriend ging ze in de supermarkt op zoek naar worstjes, gehaktballetjes en nog veel meer wat te maken heeft met het geslachtsdeel van de man.

Attent

Gelukkig liet ze ook weten dat haar man het kon waarderen. Hij vond het hilarisch en attent. ‘De meerderheid van de feedback was geweldig. En dat is waar ik voor ging. Ik wilde gewoon mijn echtgenoot steunen voor de daad die hij voor ons wilde doen.’ Het is een geweldig idee om aan je man te laten zien dat je trots op hem bent, en de originaliteit die deze vrouw er van heeft weten te maken is hilarisch. Geen wonder dat deze post viraal is gegaan.

LEES OOK: Vader deelt in viral post hoe het écht is om vier dochters op te voeden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Viral: man laat zich steriliseren en zijn vrouw ziet dit als een reden voor een feestje
Sluiten