Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 16 sep 2020
Leestijd: 11 minuten

Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november

Een kind met het sterrenbeeld Schorpioen is een emotioneel kind. Als ouder kan dat heel intens zijn omdat jouw zoon of dochter ook erg dominant kan overkomen. Hij is goed in communiceren maar door zijn dominantie speelt hij ook wel graag de baas over anderen. Dat vinden andere kinderen niet altijd even leuk. Het lijdt dan ook geregeld tot ruzie onderling.

Wat jij hier als ouder aan kunt doen: je kind met discipline opvoeden en consequent zijn. Leg uit dat hij ook rekening moet houden met andere (kwetsbare of gevoeligere) kinderen. Laat je kind ook leren om te gaan met verlies. Het bordspel hoeft niet door de kamer vliegen als hij verliest. Iedereen verliest en iedereen wint wel een keer. Zo gaat het er later (in het grote mensen leven) namelijk ook aan toe.

Kinderen met het sterrenbeeld Schorpioen hebben extra veel liefde en genegenheid nodig. Persoonlijke aandacht is belangrijk.

Jouw kind valt altijd op in een groep en hij is ook altijd oprecht en direct. Jouw kind is gebaat bij fysieke activiteiten zoals sporten of lekker rondrennen in het bos. Dat is een heerlijke uitlaatklep voor al die energie. Hoewel hij nogal eens bazig kan overkomen, is het een heel trouwe vriend. Hij zal dan ook altijd opkomen voor zijn vriendjes en vriendinnetjes als zij gepest dreigen te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld
Sluiten