Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 16 sep 2020
Leestijd: 11 minuten

Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Boogschutter: 22 november t/m 21 december

Jouw kind is een echte avonturier. Hij verkent het liefst de hele wereld en is buiten eigenlijk continu op een grote ontdekkingstocht. Je maakt dit kind blij met struinen over het strand en rondrennen door het bos. De scouting is ook echt weggelegd voor Boogschutters. De Nieuwsgierigheid van deze kinderen kent geen grenzen. Ze vragen zich continu af waarom denken zijn zoals ze zijn.

Kinderen met dit sterrenbeeld hebben een enorm goed gevoel voor humor en het zijn echte grappenmakers. Als er bezoek over de vloer is, komt de clown in het kind direct naar boven. Ze laten makkelijk een hele kamer lachen. Mensen zijn gek op jouw kind. Ondanks dit, is het ook een kind dat veel aandacht nodig heeft van zijn of haar ouders.

Beperking van vrijheden (om te ontdekken) kunnen Boogschutter kids namelijk ontzettend irriteren en dan verliezen ze hun aandacht voor iets. Ze zijn dan ook gebaat bij een gepersonaliseerd plan op school. Ze hebben uitdaging nodig. Je kunt van dit kind overigens verwachten dat ze na hun middelbare school direct een tussenjaar inplannen om te reizen. Die reislust hebben ze van kinds af aan al in zich zitten in het kader van de wereld ontdekken.

Hoewel dit een onafhankelijk kind lijkt te zijn, hebben Boogschutters behoefte aan steun en goede begeleiding van hun ouders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld
Sluiten