Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 16 sep 2020
Leestijd: 11 minuten

Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Stier: 20 april t/m 20 mei

Over het algemeen zijn dit heel vrolijke kinderen. Ze zijn niet snel verdrietig en huppelen door het leven. Hoewel ze huppelen, treden ze liever niet te erg op de voorgrond. Ze eisen geen aandacht op maar vinden het wel prettig om dat van hun geliefden (met name de ouders) te krijgen.

Stieren zijn daarentegen wel ontzettend koppig. Als ze iets willen, moet dat in hun ogen ook op exact die manier gebeuren. Als ouder kun je daar niet altijd aan toegeven. Ze moeten namelijk leren dat ze niet altijd hun zin kunnen krijgen.

Op school is dit één van de favo leerlingen van de docenten en dat hebben ze met name te danken aan hun gehoorzaamheid. Het liefst zit ze in de buurt van de meester en juf. Dit kind is namelijk een klein beetje angstig van zichzelf (zeker voor leerlingen die veel aanweziger zijn dan zij). Soms is dit kind ook bang in het donker.

Omdat het kind soms wat angstig is, is het belangrijk om haar als ouder een veilige thuisbasis te bieden. Bijvoorbeeld een fijne kamer waar ze zich prettig voelt en haar ouders dicht in de buurt heeft. Dat geeft haar een aangenaam gevoel en dan kan die angst ook deels worden weggenomen. Het maakt haar wel aanhankelijk. Dit herken je absoluut ook uit de babyfase, toen wilde jouw baby altijd geknuffeld en gewiegd worden door jou of je partner.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld
Sluiten