Oeh la la! Volgens je sterrenbeeld zijn dit de erogene zones van je lichaam

Relatie Beautify.nl 18 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Iedereen heeft haar of zijn eigen erogene zones. De één wordt wild van een zoen in de nek terwijl de ander gek wordt bij een aanraking op de onderrug. Heb je je ooit afgevraagd hoe dit kan? Volgens de astrologie heeft élk sterrenbeeld zijn of haar eigen erogene zones.

Stiekem willen we allemaal wel van te voren weten wat de erogene zones van onze lovers zijn. Als je al wat langer samen bent weet je het vast al. Maar als je net samen bent is het soms letterlijk nog even zoeken. Wie weet onthult zijn of haar sterrenbeeld alles.

Erogene zones bij élk sterrenbeeld

Ben je benieuwd of jouw erogene zones kloppen bij je sterrenbeeld? En je kunt er niet omheen dat je ook even direct checkt waar je vlam warm van wordt.

Erogene zone van de Weegschaal

Sterrenbeeld de weegschaal houdt van intimiteit in bed. Aaien, strelen en zacht wrijven vinden ze ontspannend. Ze zijn goed in wat ze doen en staan open voor nieuwe ontdekkingen op seksueel vlak. Ze zijn fantasierijk en creatief.

Gevoelige erogene zones van de Weegschaal: de onderrug en de billen.

De erogene zone van de Schorpioen

Seks met een schorpioen is een totale fysieke en emotionele ervaring vol passie en intensiteit. Ze hebben een ongelofelijk uithoudingsvermogen. Een nacht ‘doortrekken’ is voor de schorpioen zeker geen uitzondering. Ze zijn meesteressen in het uiten van hun seksuele fantasieën.

Gevoelige erogene zones van de Schorpioen: de geslachtsorganen.

Erogene zones van het sterrenbeeld Boogschutter

Dit sterrenbeeld houdt ervan om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken en dat geldt ook op seksueel vlak. De liefde bedrijven in de buitenlucht is met hen zeker als een goed besteed moment te zie. Even het bos in dus?

Gevoelige erogene zones van de Boogschutter: de heupen en de dijen.

Erogene zones van de Steenbok

De capricorn beschikt over een gezonde dosis levenslust. Ze houden ervan om de liefde te bedrijven in een omgeving waar toch wel een soort van klasse van uitstraalt. De steenbok is een bedpartner met een behoorlijk uithoudingsvermogen. Een nacht doortrekken is geen uitzondering. Steenbokken zijn fysiek en wat ze doen, doen ze goed.

Gevoelige erogene zones van de Steenbok: de knieholtes

Erogene zones van het sterrenbeeld Waterman

De Waterman is een fantasievolle bedpartner. Ze houden van nieuwe dingen en creativiteit. Wees vooral spontaan en sta open voor avonturen op dit vlak.

Gevoelige erogene zones van de Waterman: de enkels en kuiten.

Erogene zone van de Vissen

Sex met een persoon die onder het gesternte vissen geboren is, is een fysieke en emotionele ervaring. Als je het toestaat kan het zelfs leiden tot een spirituele ervaring. Vissen zijn niet vies van een rollenspel in bed of van seks in de buitenlucht of een andersoortige spannende plek.

Gevoelige erogene zones van de Vissen: de voeten.

De erogene zone van de Maagd

Hoe langer de relatie met de maagd duurt des te intenser en sensueler zal het er in bed aan toe gaan. De virgo is geen one-night-stand-type omdat ze daar meestal te gereserveerd voor zijn. Vreemde plaatsen en extreme standjes kan hen meestal ook niet bekoren omdat ze op seksueel gebied een enigszins preutse inslag hebben hoewel ze hier bij een langere relatie wel open voor komen te staan.

De erogene zone van de Maagd: de buik.

Erogene zone van het sterrenbeeld de Leeuw

De eerste indruk van een leeuw is snel dat ze niet vies zijn van kinky seks en andersoortige seksuele experimenten. Toch doen ze dit niet vaak. Ze willen graag de beste zijn en tja, in het onbekende is dat wat moeilijk. Ze houden van intens fysiek contact en aanhankelijkheid. .

De erogene zone van de Leeuw: schouders en de rug.

Erogene zone van de Kreeft

Kreeften zijn erg fysiek ingesteld. Met een kreeft tussen de lakens betekent dat je een grote kans maakt op een volledig allesomvattende seksuele ervaring. Teveel nieuwheid en experimenten laat de kreeft meer van de andere partij afhangen. Verwacht bij een kreeft gerust kaarsen naast het bed, een romantisch muziekje en volop voorspel en massages achtera

De erogene zone van de Leeuw: de buik, de borst en borsten.

Erogene zones van de Tweelingen

Tweelingen zijn in bed zeker niet saai. Ze houden van experimenten en zijn steeds weer op zoek naar nieuwe dingen en opwinding en staan open om praktisch alles en overal te proberen. Dus wees hier op voorbereid.

De erogene zone van de Tweelingen: vingers, handen en armen.

Erogene zones van de Stier

Stieren zijn gepassioneerde geliefden. Door hun fysieke uithoudingsvermogen houden ze het urenlang vol. Toch mankeert het hen geregeld aan variëteit in het seksleven.
Stieren zijn sensuele wezens. Ze hebben doorgaans een gezonde seks drive.

De erogene zone van de Stier: de nek en de keel.

Erogene zones van de Ram

Het sterrenbeeld Aries is recht door zee, een tikkeltje agressief en avontuurlijk. Deze eigenschappen weerspiegelen zich ook tussen de lakens en de benadering van seks. Je kunt verwachten dat de seks met een ram erg fysiek, snel en ruw zal zijn. In bed wil de ram domineren.

De erogene zone van de Ram: de oren.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify.

Dit zijn de 6 erogene zones van een vrouw waar een streling voor klaarkomen kan zorgen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme