Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Kids 3 apr 2020

Heb jij een kindje met het sterrenbeeld Ram? Dan zijn deze eigenschappen van hem of haar herkenbaar

Kinderen die zijn geboren tussen 21 maart en 19 april zijn geboren met het sterrenbeeld Ram. Aan de hand van hun sterrenbeeld kun je een behoorlijk beeld schetsen van hun persoonlijkheid. Het zijn ondeugende kids die, laten we dat voorop stellen, veel aandacht nodig hebben van hun pap en mam. Wat nog meer? Dat lees je hier.

Kindjes met het sterrenbeeld Ram

Is jouw kindje net jarig geweest of gaan jullie dit nog vieren voor 20 april? Dan hebben jullie een Ram-kindje in huis. En kinderen met het sterrenbeeld Ram zijn (psssst, niet verder vertellen) misschien wel de allerleuksten. Komt dit jou herkenbaar voor?

1. Jouw kindje is een bal energie

Rammen zijn vitaal en stuiteren eigenlijk de hele dag door het huis of de tuin. Een onophoudelijke bal energie dus eigenlijk. Niet alleen hebben ze veel energiek, fysiek zijn ze ook nog eens echt heel sterk. Hierdoor zijn het vaak vroege kruipers en lopers. Hun doorzettingsvermogen is ontembaar en deze kids zijn dol op sporten.

2. Jouw kindje is aanhankelijk

Kinderen met het sterrenbeeld Ram zijn over het algemeen erg aanhankelijk. Het bij jou op de schoot kruipen is eigenlijk nooit gestopt en jouw zoon van 10 slaapt het liefst nog steeds tussen jou en je partner in. Eigenlijk is dat best wel genieten want knuffelige kinderen zijn heerlijk. Dit hebben ze ook van je nodig net zoals de onvoorwaardelijke liefde die ze van jou en je partner voelen. Dit geeft ze een vertrouwd gevoel.

3. Jouw kindje wil altijd zijn of haar zin krijgen

Tja, dat wel. Jouw kindje zal er alles aan doen om zijn zin te krijgen. Dat gaat af en toe dan ook gepaard met de nodige driftbuien (houd vol, mama). Toch is het goed om als ouder consequent te blijven en jouw kind niet altijd zijn zin te geven, dat moet hij tenslotte ook leren.

4. Jouw kindje is rebels

Het is gewoon een kleine boef eigenlijk. Als je drie tellen niet oplet heeft ze wel weer het koekje van haar zusje in handen of is ze de boom ingeklommen. Zes paar ogen zou in jouw geval verdomde handig zijn. Deze kinderlijke rebelsheid komt voort uit de nieuwsgierigheid van jouw Rammen-kindje.

5. Jouw kindje kan niet tegen zijn of haar verlies

Hoewel heel veel kindje niet zo goed tegen hun verlies kunnen, kan een kindje met het sterrenbeeld Ram compleet over stuur raken. Om te voorkomen dat jouw kind verliest, kiest het zelf vaak al spelletjes uit waarvan hij weet dat hij er goed in is (slim!). Het is een koppig kindje en ook hier geldt: laat hem of haar af en toe verliezen. Daar leer je van!

Reageer op artikel:
Heb jij een kindje met het sterrenbeeld Ram? Dan zijn deze eigenschappen van hem of haar herkenbaar
Sluiten