Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 21 feb 2020
Leestijd: 3 minuten

Heb jij een zoon of dochter met het sterrenbeeld Vissen? Dan zit zijn karakter zó in elkaar

Is jouw zoon of dochter geboren tussen 19 februari en 20 maart, of verwachten jij en je partner elk moment een kleintje? Dan hebben of krijgen jullie een kindje met het sterrenbeeld Vissen. We kunnen in dat geval behoorlijk wat over zijn/haar karakter vertellen, komt dit jullie een beetje bekend voor?

Kinderen met het sterrenbeeld Vissen

Kids met het sterrenbeeld Vissen zijn fantastische kinderen om te hebben. Ze zijn ontzettend fantasierijk (en spelen er dan ook op los) maar zijn ook nog eens heel erg lief voor broertjes, zusjes en andere kindjes. Dit is wat we nog meer kunnen vertellen over jouw kiddo.

1. Jouw kind is dol op buiten zijn

Buiten zijn is ontzettend goed voor kinderen, juist met het sterrenbeeld Vissen. Je geeft je kind daarmee veel ruimte en creativiteit om eindeloos rond te rennen en te genieten van al het moois. Vissen moet je zeker niet opsluiten in huis want dan gaat hun koppie veel te vol zitten.

2. Jouw kind is gevoelig

Kinderen met het sterrenbeeld Vissen zijn heel gevoelige kids. Van kleins af aan hangt jouw hummeltje al om je heen en dat vind jij eerlijk gezegd helemaal niet zo erg. Wel zul je merken dat als je bijvoorbeeld boos bent, je zoon of dochter daar extreem gevoelig voor is. Toch is het goed om je kind niet al te beschermend op te voeden want hij moet ook leren op eigen benen te staan voor in de toekomst.

3. Jouw kind is echt een dromer

Kinderen met het sterrenbeeld Vissen hebben een enorme fantasie. Jij als ouder vindt het heerlijk om hem/haar te observeren tijdens het spelen. Je zult al gauw merken dat je kind hilarische dingen oppikt van jou en dit gebruikt tijdens het spel. Docenten zullen jouw kind beschrijven als een dromer, dat is ook zeker waar, maar jouw kind is tevens een doorzetter en kan van zijn eigen dromen werkelijkheid maken.

4. Jouw kind is dol op huisdieren

Vissen hebben behoefte aan een vriend die al sinds klein af aan in hun leven is. Dit zijn daarom bij uitstek type kinderen die baat hebben bij een huisdier. Een hond of kat zal binnen korte tijd hun beste vriendje worden en dat is natuurlijk erg lief om te zien. Oh, en voor jou is het natuurlijk ook geen straf om een pup aan te schaffen *knipoog*.

5. Jouw kind is creatief

Kinderen met dit sterrenbeeld zijn, zoals hierboven al genoemd, enorm gevoelig. Ze hebben er dan ook baat bij om deze gevoeligheid om te zetten in creativiteit. Geef ze een vel papier en wat potloden en binnen de kortste tijd hebben ze wat prachtigs op papier staan. Dat krijg je met zo’n grote fantasie.

6. Jouw kind wil zich geliefd voelen

Jouw kind vindt het heel fijn om de liefde van jou en je partner te voelen en heeft daar ook echt behoefte aan. Waar sommige kids je meteen zullen wegduwen als je een kus wil geven, zijn deze kids juist dol op met name knuffelen. Ze zullen je altijd opzoeken als ze wat aandacht nodig hebben.

LEES OOK: Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heb jij een zoon of dochter met het sterrenbeeld Vissen? Dan zit zijn karakter zó in elkaar
Sluiten