Gina Koninkx
Gina Koninkx Horoscoop 6 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Heb jij één van deze 5 sterrenbeelden? Dan ga je enorme veranderingen tegemoet in 2020

Heeft het afgelopen jaar voor jou maar downs dan ups gebracht? Dan ben je ongetwijfeld blij dat we aan een nieuw decennium zijn begonnen. En raad eens: 2020 wordt jouw jaar! Enneh.. we kunnen je vast één ding verklappen: als je één van deze vijf sterrenbeelden hebt, ga je veel veranderingen tegemoet.

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Het kan een heerlijk gevoel geven om met een schone lei te beginnen. Voor vrouwen met deze vijf sterrenbeelden heeft 2020 in ieder geval veel in petto.

Veranderingen voor deze vijf sterrenbeelden

Maak je buik maar nat voor het nieuwe jaar. Tenminste, als je één van deze vijf sterrenbeelden hebt. Voor jou gaat er namelijk onwijs veel veranderen in 2020.

♑️Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Het afgelopen jaar was jij een beetje vastgeroest op verschillende vlakken in het leven. De mensen die het dichtst om je heen staan, hebben jou geholpen dat in te zien. Je bent op een punt gekomen dat je naar ze luistert en grote veranderingen wil aangaan in het nieuwe jaar. Maak dit jaar bewuste keuzes: plan me-time in, verbreek toxic relaties en je gaat vanzelf steeds beter in je vel zitten.

♓️Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Zonder twijfel wordt 2020 jouw jaar! Je vind het heerlijk dat we in 2020 zijn aanbeland en er staat jou een hoop geluk te wachten dit jaar. Neem de tijd om overal van te genieten want de tijd gaat razendsnel. Jij bent gestructureerd en hebt in 2019 al een bullet journal bijgehouden voor je doelen in de toekomst. Guess what? Dit jaar gaan deze doelen eindelijk vorm krijgen. Het eindeloze zaaien zal worden beloond met oogsten.

♉️Stier (20 april t/m 20 mei)

Hoewel jij het liefst lekker doorgaat zoals altijd, ga je het dit jaar nét even anders doen Stier. Jij bent één van de sterrenbeelden die graag in zijn eigen comfortzone blijft hangen maar doe eens lekker gek. Aangezien 2020 jouw jaar wordt, durf je steeds meer risico’s te nemen. En geloof ons: wie risico’s neemt, gaat heel interessante paden bewandelen.

♏️Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De Schorpioen, misschien wel één van de meest complexe sterrenbeelden. Dat hoeft overigens helemaal niet negatief te zijn want jij kent jezelf door en door. Als je je dit jaar meer openstelt voor de mensen om jou heen, gaan er hele mooie dingen op je pad komen. Vooral in het gebied van de liefde Schorpioen!

♐️Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Last but not least: de Boogschutters. Jij vliegt door het leven en bent als een speer door 2019 gegaan. Toch raden we je aan om het dit jaar wat rustiger aan te doen zodat je ook daadwerkelijk stil staat bij alle mooie dingen die op je pad komen. Ook dit jaar ga jij namelijk rocken. Sla je vleugels uit en grijp elke kans die voorbij komt dit jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Beautify

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heb jij één van deze 5 sterrenbeelden? Dan ga je enorme veranderingen tegemoet in 2020
Sluiten