Susan Dalstra
Susan Dalstra Verhalen 2 mei 2018

Deze 3 sterrenbeelden hebben in mei het meeste geluk in de liefde

Het lijkt erop dat mei een veelbelovende maand wordt voor veel sterrenbeelden. Wat je relatiestatus ook is; het is alsof we ons massaal openstellen. We vinden tijd in ons leven om ruimte in te bouwen voor de liefde. Dat geldt al helemaal als je sterrenbeeld Stier, Boogschutter of Waterman is. 

Natuurlijk kan niemand voorspellen wat voor zaadje in mei in je hart wordt geplant. Met een open geest zal wat het universum je in mei te bieden heeft, echter heel voordelig uitpakken. Achterdochtig zijn is niet altijd nodig; soms zijn dingen gewoon echt net zo mooi als ze lijken. Mensen zijn oprecht, weloverwogen en bereid tijd te investeren om je beter te leren kennen. Neem afscheid van oud zeer en probeer een nieuw patroon in je leven aan te brengen. Het wordt een heerlijke zomer en de basis daarvan wordt deze lente al gelegd.

1. Stier

Mei is het seizoen van de Stier. Je benadert je liefdesleven op een verzorgende, duurzame manier. Een Stier geeft alles in een relatie en als de omstandigheden kloppen, kan die liefde opbloeien tot een rijk ecosysteem. Met de start van dit nieuwe seizoen voelt de Stier de volledige capaciteit van z’n hart en gebruikt die om de band met zijn geliefden te versterken en te beschermen.

2. Boogschutter

De afgelopen drie maanden stonden voor de Boogschutter in het teken van onverwachte lessen die hem dichter bij zijn eigen verlangens hebben gebracht. Dingen die ooit onbereikbaar leken, zijn nu dichterbij dan ooit. Blijft dit vuurteken vechten voor de lange termijn of rent ‘ie weg bij de eerste signalen van wrijving? Dat ligt helemaal aan de Boogschutter zelf. In het spel van de liefde zijn er geen verkeerde keuzes, maar het is aan de Boogschutter om te onderzoeken of zijn acties hem weerhouden van liefde – en of dat echt de kant is die ‘ie op wil.

3. Waterman

De Waterman denkt vaak dat ‘ie close met iemand is, terwijl hij in werkelijkheid mensen op lichtjaren afstand houdt en ergens in een ander universum zweeft. Het seizoen van de Stier dwingt de Waterman bijna om mensen dicht in de buurt te houden. De Waterman reageert op intimiteit door z’n eigen angsten te projecteren op een ander net zo lang tot die persoonlijke angst voor intimiteit de schuld van iemand anders lijkt. Deze maand leert de Waterman eindelijk hoe het is om echt op iemand te bouwen en om een keer te blijven in plaats van altijd maar weg te rennen.

Reageer op artikel:
Deze 3 sterrenbeelden hebben in mei het meeste geluk in de liefde
Sluiten