Gina Koninkx
Gina Koninkx Mind 1 feb 2020

Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden zijn echte smooth talkers (en dat is errug handig in het leven)

De een is er beter in dan de ander: smooth talken. Altijd soepel uit je woorden komen, ad rem kunnen reageren in wat voor situatie dan ook en de beste oneliners afvuren. Herken jij dit? Dan kan het haast niet anders dan dat jij één van deze drie sterrenbeelden bent.

Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn smooth talkers

Jij weet altijd hoe je gevat kunt reageren op wat een ander zegt. Heb je iets gedaan wat echt niet kan? Zelfs dan lul jij je er zonder moeite uit. Dan ben je een echte smooth talker, en dat is erg handig in het leven. Ben jij dan toevallig ook één van deze drie sterrenbeelden?

♏️Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ben jij een Schorpioen? Dan zal het je niks verbazen dat je tussen dit rijtje staat. Jij kunt helemaal opgaan in het bedenken van lekker bekkende oneliners.

Je staat altijd paraat om ergens op te reageren en weet menig mens om je vinger te winden met je vattende teksten. Jij voelt mensen heel goed aan en denkt in creatieve oplossingen, zo ook met je taalgebruik.

♋️Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Kreeft, natuurlijk sta jij op dit lijstje. Jij hebt een enorm ondeugende en rebelse kant en je kickt erop om smooth te reageren. Jij weet altijd de interesse van anderen te wekken met je grappige oneliners en sarcastische opmerkingen.

Je bent creatief en taal is echt jouw ding. Handig hoor dat smooth talken want of jij je baas er nou van moet overtuigen dat je echt nog meer vakantiedagen had openstaan of dat je vroeger je 5.4 naar een 5.5 lulde. Jij redt je overal wel uit met je praatjes.

♎️Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Eén van de sterrenbeelden die niet kon ontbreken op dit lijstje is de Weegschaal. Vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn dol op aandacht. Je bent een echte charmeur en gebruikt je charmes dan ook altijd op de momenten dat je ze het best kunt gebruiken. Vooral zo houden want er zijn genoeg momenten in het leven waarop dat handig uitkomt.

Meer weten over sterrenbeelden? Lees ook: Volgens je sterrenbeeld doe je dit keer op keer verkeerd in je relatie(s)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden zijn echte smooth talkers (en dat is errug handig in het leven)
Sluiten