Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Horoscoop 4 jul 2018
Leestijd: 3 minuten

Heb jij een van deze sterrenbeelden? Dan is juli een top maand voor jou

De sterrenbeelden die een top maand hebben deze maand zijn de Kreeft, Leeuw, Boogschutter en de Waterman.

Terwijl acht tekens van de dierenriem zich gefrustreerd voelen en vastzitten in juli – zullen deze sterrenbeelden een relatief stressvrije maand hebben. Let’s see wat juli voor jullie in petto heeft.

Kreeft

Wat een verjaardagseizoen heb je dit jaar, Kreeft! Jij geniet van de kalmte die je in tijden niet meer hebt gevoeld. Geef jezelf dus de toestemming om te relaxen. Maak je klaar voor een krachtige en doelgerichte push in de goeie richting. Een romance die sinds maart wat vertraagd is, wordt vanaf deze maand weer in snelheid verhoogd. Je zelfvertrouwen en charisma krijgen nog meer brandstof rond 12 juli, wanneer de nieuwe maan van de Kreeft – een gedeeltelijke zonsverduistering – in je teken terechtkomt en een radicale verandering teweegbrengt. Er worden deuren opengegooid voor een nieuwe start. Misschien gaf je intuïtie al wel aan dat je moest wachten en vroeg jij je af waarom. Het volgen van dit timinggevoel zou zijn vruchten kunnen afwerpen: er komt een beter aanbod of kans aan. Als je alleenstaand bent zou je zomaar eens iemand kunnen ontmoeten terwijl je nonchalant rondhangt. Stellen die een onrustige tijd achter de rug hebben zullen nu kalmeren en duidelijkheid hebben door goed te praten zoals twee mensen die echt om elkaar geven. Tijd voor wapenstilstand en luister gewoon naar wat de ander te zeggen heeft.

LEES OOK: Waarom de zomers nooit meer zo fantastisch worden als in de jaren ’90

Leeuw

Vurige Leeuw, juli is het tijd om je detectivehoed op te zetten. Als je al een tijdje een mysterie probeert te ontrafelen, is juli de beste gelegenheid om een verborgen waarheid bloot te leggen. De maand juli zal de Leeuw gewenst antwoord geven. Deze maand zal een moment zijn waarop je batterijen in de energiebesparende modus zullen gaan staan. Zorg voor genoeg slaap en zelfverzorging en stem af op je creativiteit tijdens deze intuïtieve tijd. Bereid je ook voor op enkele levendige dromen. Je zult opfrissen! Je zou deze tijd moeite hebben gehad met het lege nest syndroom of tijd voor jezelf vrijmaken. Je voelt je veel optimistischer en energieker, of je nu een probleem aanpakt met je partner, nadenkt over et ouderschap of omgaat met de fijne kneepjes van de ‘ik ben 2 en ik zeg nee’ fase.

Boogschutter

Juli brengt een goede energie die je zal dwingen je voor te stellen wat je uit het leven wilt halen, vrijgevochten Boogschutter. In juli zal je stappen zetten in de richting van je dromen. Hoewel het gemakkelijk is om van het ene naar het andere te flitsen, is het belangrijk om je je wat te vertragen en op onderzoek te gaan. Je zult de leiding moeten nemen over je eigen geluk, en als je dit eenmaal doet, zullen andere dingen in je leven op hun plaats vallen.

LEES OOK: Heeft je kleintje het sterrenbeeld Kreeft? Dan zijn deze punten heel herkenbaar

Waterman

Waterman, terwijl je meestal liever je eigen weg gaat, kan het eenzaam zijn om altijd maar je eigen ding te doen. In juli heb je het verlangen om mee te gaan met de stroom, omarm dat. Het zal je onverwacht geluk brengen. Deze maand komen dingen samen met een enorme bloei – en gaan een nieuwe richting in. Focus deze maand op jezelf. Als je het gevoel hebt dat je een pauze nodig hebt van het grote mensenleven, is juli de tijd om de mentale vakantie te nemen. Kruip op de bank met een goed boek of nieuwe serie op Netflix, drink veel water en ga vroeg naar bed. De les die jij meekrijgt in juli is dat het soms goed is om de controle eens in de zoveel tijd los te laten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heb jij een van deze sterrenbeelden? Dan is juli een top maand voor jou
Sluiten