Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Horoscoop 30 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden zijn de meest betrouwbare vriendinnen

De sterren kunnen ons een hele hoop vertellen. Blijkbaar ook hoe betrouwbaar jouw vriendinnen zijn, op basis van hun sterrenbeelden.

Trouwe vriendinnen

Het is altijd fijn als je op je vriendinnen kan bouwen. Je kent ze al jaren en weet prima wat je aan ze hebt. Maar er is nog een factor waardoor je zeker weet dat het goed zit. Het staat in de sterren geschreven. Als je deze sterrenbeelden in je vriendinnenkring hebt, weet je zeker dat je door dik en dun op hen kan rekenen.

1. Kreeft

Kreeften zijn zo’n beetje de meest betrouwbare mensen die je tegen kunt komen in je leven. Ze hebben er een hekel aan als ze hun beloftes niet na kunnen komen. Heb je op zaterdagavond om 21.00 uur afgesproken met een vriendin die het sterrenbeeld Kreeft heeft? Reken er maar op dat die afspraak gewoon doorgaat. Last minute cancellen bestaat niet voor dit sterrenbeeld. Kreeften maken nog liever helemaal geen plannen dan dat ze iets afzeggen.

2. Schorpioen

Schorpioenen vinden hun imago erg belangrijk. Het gaat er dan niet over hoe ze over komen op anderen, maar eerder om wat ze zelf vinden van hun eigen imago. Schorpioenen vinden het vooral belangrijk dat ze de belofte aan zichzelf ook echt waarmaken. Nog voordat je dat yogaklasje kan afzeggen, appt zij je al of je klaarstaat. De motivatie vinden en zelfdiscipline zijn een eitje voor schorpioenen.

LEES OOK: Deze Netflix serie zou je moeten kijken, gebaseerd op je sterrenbeeld

3. Maagd

Maagden zijn zo ontzettend georganiseerd dat het soms een tikkeltje neurotisch en dwangmatig overkomt. Maar zie er ook vooral de voordelen van in! Een maagd als beste vriendin zal je nooit teleurstellen. Bovendien verliest ze nooit de details uit het oog. Als je samen met haar een kinderfeestje organiseert weet je zeker dat elk detail tot in den puntjes verzorgd is.

4. Leeuw

Leeuwen zijn liefdevolle mensen die zich ook graag geliefd willen voelen. Met een leeuw als vriendin weet je zeker dat ze erg veel om je geeft. Feel the love! Ze zullen zelden een belofte breken of een afspraak afzeggen. Leeuwen vinden namelijk niets zo erg als hun vrienden kwetsen. Heb je een slechte dag of wil je simpelweg opgevrolijkt worden? Reken maar op een leeuw die voor je klaarstaat.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Romper

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze sterrenbeelden zijn de meest betrouwbare vriendinnen
Sluiten