Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Horoscoop 28 jun 2019
Leestijd: 3 minuten

Deze 5 sterrenbeelden hebben veel behoefte aan ‘space’ in hun relatie

Of je nu hoteldebotel bent en niet van je lief af kunt blijven. Of het juist prima vindt om je eigen ding te doen. Iedere vrouw heeft weleens ‘space’ nodig om haar batterij op te laden en tot zichzelf te komen. Vooral deze sterrenbeelden vinden het fijn als hun partner hen rust en ruimte biedt.

1. Ram

Jouw avontuurlijke persoonlijkheid maakt dat je niet graag stilzit. Je bent ondernemend en gaat achter je doelen aan. Wil je een drie maanden door Zuid-Amerika reizen, dan mag je lief je volgen. Graag zelfs, want je vindt het stiekem maar al te leuk om de leidersrol op je te nemen. Maar besluit hij thuis te blijven, moet hij maar genoegen nemen met het feit dat jij dit avontuur aan wil gaan. Ook jij hebt weleens behoefte aan ‘je eigen ding’. Dit zegt echter niets over je loyaliteit, je hebt simpelweg ruimte nodig om te groeien als individu.

Lees ook: 5 sterrenbeelden die vreemdgaan het snelst vergeven

2. Tweelingen

Je leeft voor spanning en nieuwe avonturen. “De sleur” komt niet voor in jouw woordenboek, laat staan binnen je relatie! En om te voorkomen dat dit toch ooit gebeurt neem je af en toe space van je partner. Een etentje met vriendinnen hier, een borrel met je collega’s daar en een familie uitje kan er ook nog wel bij. Je hebt voornamelijk de behoefte om naast je relatie ook nog een eigen leven te leiden. Op deze manier blijft het leuk om elkaar aan het einde van de dag weer te zien of om samen uit te gaan.

3. Boogschutter

Jouw liefde voor reizen en sociale kring zorgen ervoor dat je heel veel ruimte nodig hebt in je relatie. Je vindt het hartstikke gezellig om samen leuke activiteiten te ondernemen, maar je hebt voornamelijk behoefte aan je eigen avonturen. Je komt soms een tikkie afstandelijk over, maar niets minder is waar. Je bent gewoon graag op jezelf. Dit betekent uiteraard niet dat je niet van je partner houdt of niet graag tijd met hem doorbrengt.

4. Steenbok

Hoewel je een geweldige partner kan zijn, vind je het soms moeilijk om je emoties te tonen. Je wil niet zwak overkomen, waardoor je af en toe liever alleen bent om na te denken over de dingen waar je tegenaan loopt. Ook heb je je eigen space nodig, omdat je onwijs ondernemend bent. Jouw agenda staat altijd bomvol afspraken en het liefst plan je de dates met je lover ook in. Zo kan niets of niemand tussen jouw doelen in komen te staan!

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden vinden het lastig om hun ware ik te vinden

5. Waterman

Vrijheid is misschien wel het allerbelangrijkste voor jou. Je houdt er niet van als iemand je claimt. Niet zozeer omdat je liever alleen bent dan samen met je partner. Je hebt nu eenmaal behoefte aan ruimte en rust om je batterij op te laden. Je bent erg onafhankelijk, maar hebt veel liefde en genegenheid nodig. Daarom is iedere minuut die je met je lover spendeert extra speciaal voor jou.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bustle

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze 5 sterrenbeelden hebben veel behoefte aan ‘space’ in hun relatie
Sluiten