Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Relatie 23 dec 2019

Oelala! Vrouwen met deze sterrenbeelden gaan een super romantische *knipoog* kerst hebben

Naast dat Kerstmis een gezellige periode is met familie en vrienden, is het ook een heel romantische periode voor jou en je partner. In het bijzonder voor mensen met één van deze drie sterrenbeelden. Of dat nou in de vorm is van een sexy lingeriesetje of in de vorm van een aanzoek: dat laten we in het midden.

Al die gezelligheid in huis roept behoorlijk wat romantische gevoelens op. Ben jij benieuwd hoe gezellig jij en je partner het gaan krijgen met Kerstmis? Deze sterrenbeelden zijn in ieder geval verzekerd van behoorlijk wat plezier.

Sterrenbeelden die een romantische kerst gaan hebben

Jij bent één van de gelukkigen als je een van deze drie sterrenbeelden bent.

1. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw staan bekend om hun passievolle karakter. Het zijn echte flirters en jij vindt het maar al te leuk (zelfs na al die jaren) om jouw partner gek te maken. Andersom vind jij het ook heerlijk om complimentjes te ontvangen van jouw lief.

Jij geeft veel om het kerstfeest en dat komt onder andere doordat je enorm romantisch bent ingesteld. Je maakt dan ook het hele huis gezellig voor jullie twee. Zelfs het bed wordt versiert met kerstlampjes. En eh.. dat rode setje haal jij natuurlijk ook weer tevoorschijn tijdens de feestdagen.

2. Maagd (23 augustus t/m 22 september)

December is voor jou, als sinds je klein was, de mooiste tijd van het jaar. Het is dan ook niet voor niks al jaren jouw geluksmaand waarin alleen maar mooie dingen gebeuren. Met dit jaar als hoogtepunt misschien wel een romantisch aanzoek *fietfiew* van jouw lief.

Je houdt ervan om het huis gezellig te maken voor jou en je partner en daar stop je extra veel moeite in tijdens de feestdagen. Trek vooral je schaatsen een keer aan dit jaar en begeef je naar de ijsbaan want wie weet gaat jouw partner daar wel door de knieën. Dat zou voor jou (en natuurlijk ook je partner) het jaar helemaal compleet maken. Ben jij even blij als Maagd jouw sterrenbeeld is.

3. Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Naast de sterrenbeelden hierboven gaat ook de Steenbok een romantisch kerstfeest tegenmoet. Jij bent een echt feestbeest en het liefst sta jij samen met je lief of crush onder de mistletoe. We weten allemaal waar zo’n kus naartoe kan leiden *knipoog*.

Jij zorgt er van tevoren voor dat je er pico bello uitziet met kerst. Of je dat nou doet tijdens een avondje stappen met alle singles uit je vriendenclub of voor je eigen partner. Jij gaat hoe dan ook een romantisch kerstfeest beleven.

Deze sterrenbeelden krijgen juist een stressvolle kerst

Ben jij benieuwd welke sterrenbeelden de grootste stresskippen zijn tijdens Kerstmis? Dat lees je hier.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Oelala! Vrouwen met deze sterrenbeelden gaan een super romantische *knipoog* kerst hebben
Sluiten