5 sterrenbeelden die vreemdgaan het snelst vergeven

Het maakt niet uit hoe sterk je bent, erachter komen dat je partner ontrouw is kan hartverscheurend zijn. Toch zijn er sommige sterrenbeelden die hun partner eerder zullen vergeven dan anderen.

Lees ook: Hoe raak je weer verbonden met je partner na ontrouw?

1. Tweelingen

Tweelingen zijn two faced, en kunnen situaties van twee kanten bekijken. Omdat ze geloven dat ieder verhaal meerdere waarheden kent, zijn ze eerder geneigd hun partner te vergeven. Ook hebben ze over het algemeen geen probleem om te geloven dat hun partner hen in de toekomst opnieuw zal belazeren.

2. Weegschaal

Weegschalen zijn een tikkeltje verslaafd aan de liefde, en hebben een continue een roze bril op. Een slippertje zorgt er echt niet voor dat een Weegschaal van haar roze wolkje afkomt. De indiscretie van haar partner draagt alleen maar bij aan het drama van hun grote liefdesverhaal. En liefde overwint alles, nietwaar?

3. Boogschutter

Boogschutters stellen hun vrijheid onwijs op prijs en kunnen als geen ander begrijpen dat experimenteren menselijk is. Natuurlijk is het pijnlijk om erachter te komen dat je partner vreemdgaat. Maar de slag is waarschijnlijk niet zo verwoestend als voor sommige andere sterrenbeelden.

4. Waterman

Watermannen genieten stiekem meer van de vriendschappelijke kant van de relatie, dan de liefdessferen. Deze sterke band willen zij niet verliezen. Ook is dit sterrenbeeld ruimdenkend en begripvol. Oordelen komt niet voor in hun woordenboek. Ze accepteren een ieder, zoals hij is en zijn daarom in staat om fouten te vergeven.

5. Vissen

Sommige mensen hebben de neiging om het slechtste in hun partner te zien, maar Vissen hebben een positievere kijk. Ze focussen zich op de beste eigenschappen en kijken verder dan hun neus lang is. Ze houden onwijs veel van hun partner en zullen er alles aan doen om hun relatie staande te houden. Zelfs als dit om een grote gunst, zoals vergiffenis, gaat.

Lees ook: Volgens jouw sterrenbeeld ben je DIT type moeder in de zomer

Bustle

Reageer op artikel:
5 sterrenbeelden die vreemdgaan het snelst vergeven
Sluiten