Stijliconen die we meteen willen kopiëren #6 Lauren Verster

Lauren Verster neemt de kijkers van haar programma’s vaak mee naar bijzondere plekken en pakt onderwerpen waar nog een taboe op rust met beide handen aan. Dat ze een eigen stijltje heeft, maakt het nóg leuker om naar haar te kijken. Met de perfecte mix tussen stoer, vrouwelijk en gedurfd weet ze precies hoe het heurt.

Sommige vrouwen hebben een eigen stijl, waar we alleen maar van kunnen dromen. Ja zeker, vrouwen als Kate Moss of Michelle Obama hebben vast een legertje adviseurs om zich heen lopen en het meeste kleedgeld van de klas, maar het is echt niet moeilijk om de stijl te stelen zonder dat je daarvoor financieel moet bloeden. Onze zus The Next Closet biedt tweedehands designerkleding aan voor zeer scherpe prijzen, en met een beetje goed zoeken loop je erbij als Lauren.


Geplooide rokken zijn nu (weer) helemaal je van het. Draag deze van Karen Millen met een simpel t-shirt en een stoer spijkerjack. €59,-


Deze tuniek van Max Mara is superstoer met lange laarzen eronder. €150,-


Deze uitgesproken jas is van een samenwerking tussen Balmain en H&M en ligt helemaal in het straatje van Lauren Verster. €249,-


Al je boodschappen passen in deze gave tas van Ted Baker. €150,-


Een destroyed jeans kan in geen enkele kledingkast meer ontbreken. Deze is van J Brand. Bikerjack erop, en klaar! €95,-


Jassen met printjes vrolijken je outfit direct op. Met deze jas van Marella ben je winter ready. €175,-


Een paar gedurfde laarzen zijn een musthave! Dit paar is van See by Chloé. €189,-


Met dit te gekke jasje van Ralph Lauren gooi je hoge ogen op het schoolplein. €98,-

Wat is The Next Closet?

Bij The Next Closet shop je de mooiste tweedehands designeritems voor een voordelig bedrag. Ben jij je oude designertas, -broek of -jasje zat en vind je het zonde om ‘m in de kast te laten hangen? Dan kun je hier ook je merkspullen verkopen. Hoe dan ook ben je bij The Next Closet aan het goede adres.

Foto header: Facebook Lauren Verster

Reageer op artikel:
Stijliconen die we meteen willen kopiëren #6 Lauren Verster
Sluiten