Redactie
Redactie Eten 27 jun 2017

Stop en lees dit even: er komt een giga sushi-festival naar ons land


Er zijn maar weinig dingen waar vrouwen zo blij van worden als gehoorzame kinderen en sushi. Sommige vrouwen (ik, ik!) geven op gezette tijden zelfs de voorkeur aan het laatste, maar dat zeg ik natuurlijk niet hardop. Voor iedereen die net zo blij wordt van rauwe vis in verschillende soorten, vormen en maten: blokkeer nu het weekend van 9-10 september hermetisch in de agenda.

Sushi

Want dan vindt namelijk in Rotterdam het International Sushi Festival (ISF) plaats. Het is het tweede jaar dat een veelvoud van foodtrucks met sushi (zowel in traditionele vorm als in burger-, pannenkoek- en donut-vorm) plaatsnemen in de Rotterdamse Ahoy. Zoals ze zelf op hun site zeggen: ‘de meest creatieve sushi in één festival’. Nou, dit nieuwtje willen we gewoon even met je delen. Omdat we er blij van worden. Net zoals dat sushi-ijs waar we laatst over schreven, weet je nog?

Kaartjes

Je kunt zowel VIP-kaarten als gewone kaarten bestellen, die laatste zijn 9,50 euro per persoon. Ook kun je meedoen met een sushi-workshop (25 euro per persoon). Enthousiast? En terecht. Meer informatie vind je op www.sushi-festival.com.

Ja hoor, zwangere vrouwen kunnen ook komen, want: ‘Sushi is goed voor zwangere vrouwen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Stop en lees dit even: er komt een giga sushi-festival naar ons land
Sluiten