Iris Kodde
Iris Kodde Mind 14 dec 2015

Stop met ‘sorry’ zeggen! Zeg liever dit simpele woordje…

Sorry zeggen gaat mij vrij goed af. Ik zeg sorry als iemand tegen mij aanbotst. Ik zeg sorry als iemand mij om een gunst vraagt, maar ik diegene niet kan helpen. Ik zeg sorry als iemand langs wil komen, maar ik niet thuis ben. Sorry, moet ik stoppen?

Yao Xiao had dit vast ook. Zij laat in een paar illustraties zien hoe vaak we inderdaad sorry zeggen, terwijl dat helemaal niet hoeft. Een bedankje is voor de ander (en jezelf) veel waardevoller dan een zinloos excuus.

Dus: weg met ‘sorry’ en hallo ‘dankjewel’!

Ben jij ook een sorry-persoon en geen dank je wel-persoon? Reageer op onze Facebook!

Zeg je inderdaad vaak sorry? Lees dan ook dit artikel over over-thinkers!

Reageer op artikel:
Stop met ‘sorry’ zeggen! Zeg liever dit simpele woordje…
Sluiten