Stop met zoeken, dit fantastische vaderdagcadeau is stiekem jouw droom

Een cadeau voor vaderdag vinden is elk jaar weer een verzoeking. Wat nu weer? De stropdas is zo 1999, de Davidoff Cool Water nog véél ouder en ook al zegt ‘ie dat het echt niet hoeft, met lege handen aankomen is ook zo wat. Wij hebben de oplossing gevonden bij onze Tech broer Want.nl, altijd garant voor de tofste gadgets. Als we onze mannen er zo uit kunnen laten zien als George, dan zijn we all ears.

Ik weet niet hoe het er bij jullie thuis aan toegaat, maar ik noem mezelf reuze geëmancipeerd. We werken beide en de verdeling huishouden en zorg kinderen is prima verdeeld naar rato van de de werkuren en werkdruk. Dit houdt in dat ik iets meer doe dan mijn mannelijke evenknie. Eén ding doen we allebei niet of nauwelijks omdat we er een grondige hekel aan hebben en dat is strijken.

Het sluitstuk in de grootste huishoudklus in ons huishouden – de was – slaan we stelselmatig over en dus staat de man (of ik, als ik in een goeie bui ben) in het ochtendgloren van de doordeweekse werkdag ah la minute een wit overhemd te strijken. Dat is gelijk ook het enige kledingstuk dat we echt strijken. De rest moet het maar mee doen met een beetje uitschudden en opvouwen. Kreukeltje hier en daar, wat geeft het?

Hallelujah!

En plots is daar de redder in nood. Ons maatje in barre strijk en vouw tijden. De Foldimate. Het opvouwen én strijken van je kleding wordt vanaf nu overgenomen door deze makker. Je nieuwe, beste vriend in het huishouden. De FoldiMate is namelijk van allerlei geweldige technieken voorzien. Het enige dat jij hoeft te doen is je was aan washaken aan het apparaat op te hangen. Vervolgens gaat je was via een soort van lopende band door de vouwrobot heen. Met zaken als sensoren en robotarmen doet het apparaat de rest. Na het vouwen wordt je kleding zelfs gestoomd zodat er écht geen kreukje meer inzit. Op school zullen ze verbaasd staan om de strakke polo’s en bermuda’s van mijn zonen, hallelujah, praise the lord (sorry ik werd even emotioneel). Aan het eind voegen ze als klap op de vuurpijl ook nog eens een lekker geurtje toe. Eigenlijk is het een stropdas (want netjes) en geurtje (who needs Davidoff nu nog) ineen. Ik zei het al, het ultieme moeder vaderdagcadeau.

En het komt er dus echt zo uit!

Hè, kak

Ik stond al te trappelen om mijn nieuw bff aan te schaffen voor volgende week, maar helaas. Foldimate is nog niet te koop. Vanaf 2017 is hij verkrijgbaar. Je kunt je wel via de website registreren, wat ik ook meteen ga doen. Want het kan me niet schelen dat mijn nieuwe bff een dure smaak heeft. De makker kost zo’n 760 euro en ja, dat is belachelijk duur, maar in mijn geval het bedrag meer dan waard.

Reageer op artikel:
Stop met zoeken, dit fantastische vaderdagcadeau is stiekem jouw droom
Sluiten