Deze moeder heeft een belangrijke boodschap voor moeders die moeite hebben met het geven van borstvoeding

De Amerikaanse vastgoedmakelaar Cameran Eubanks beviel drie maanden geleden van haar dochter Palmer. En toen maakte ze een beslissing waar de meningen van de internetouders verdeeld over zijn. Cameran wil stoppen met borstvoeding geven.

Stoppen met borstvoeding

Waar de ene moeder oké is met flesvoeding zweert de andere moeder bij borstvoeding. Cameran kiest nu voor de eerste optie. Want nee, ze is niet gestopt omdat er geen melk geproduceerd wordt. En nee, ook niet omdat ze ziek is. Cameran heeft er genoeg van en dat is voor haar reden genoeg.

Drie maanden geprobeerd

Als kersverse moeder legt Cameran op social media uit waarom ze hiervoor kiest. ‘Vandaag is de dag dat ik klaar ben met borstvoeding geven. Gaf het drie maanden lang een kans, maar vandaag gaan de borsten met pensioen. Door dit te schrijven hoop ik dat andere moeders zich minder eenzaam voelen’, begint ze.

Cameran legt uit

‘Zie je… Ik stop omdat ik eroverheen ben. Ik heb vrijheid nodig voor mijn eigen geestelijke gezondheid en flesvoeding geeft me dat. Je bent geen slechte moeder als je niet van borstvoeding geven houdt. Een gelukkige moeder is het beste cadeau dat je je baby kunt geven.’ In plaats van vervelende reacties krijgt Cameran juist reacties van vrouwen die hetzelfde meemaken en haar een hart onder de riem steken.

Cameran gaat nu van dit:

You want real? I'll give you real. This is leaked breastmilk from one morning of feeding. #liketoknowit #HOT #OOTD

Een bericht gedeeld door Cameran Eubanks (@camwimberly1) op

Naar dit:

Een bericht gedeeld door Cameran Eubanks (@camwimberly1) op

Scary Mommy

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze moeder heeft een belangrijke boodschap voor moeders die moeite hebben met het geven van borstvoeding
Sluiten